Jump to content

Recommended Posts

Posted

imam jedan problem na doblu 1.9jtd.. dakle kuplung ne odvaja do kraja.. prima isti cas kad pocnem pustat kuplung a kad hocu presaltat u rikverc zakrci. saltanje u visu tokom voznje je otezano ali podnosljivo dok je saltanje u nizu skoro pa nemoguce, jedva jedvice. I papucica se ne vrati do kraja, mogu ju jos cca 5 cm nogom dignuti. Novi kuplung set s zamasnjakom je stavljen prije 20 000km. Gledao sam cilindar na getribi i vidim da je getriba masna odozgo ali nista frisko, tj nije mokro.. Sta mislite, u cemu je problem? :)

Posted

a kako se moze odzracit sistem? koliko vidim anlihter nije na saraf.. tj nemam ga kako odsarafit jer nema "maticu" ispod otvora (to nisam nikad vidio do sad)

Posted

imas osigurac na cijevi, ona kao zica, njega skines i izvuces cijev malo van, i onda se tlaci posuda od ulja, treba imati alat za to

ma zrak sam od sebe ne moze doci, ako je sve ispravno

Posted

a njega treba isto odzraciti nakon zamjene? on isto ima sistem da se tlaci posuda? Hvala ti puno na pomoci, obavezno se javi kad dodjes u zg da popimo nesto! :D

Posted

sutra nosim oba cilindra na reparaciju. Nabavio sam cep od posude i stavio ventil gore. S kojim tlakom da odzracujem, tj. koji je max tlak? da nebi pretjero pa da nes ne zaje. :)

Posted
sutra nosim oba cilindra na reparaciju. Nabavio sam cep od posude i stavio ventil gore. S kojim tlakom da odzracujem, tj. koji je max tlak? da nebi pretjero pa da nes ne zaje. :)

Ako su plasticni, to ti nije bas dobra solucija.

Sta su novi tako skupi?

Netreba ti veci tlak od 0,3 - 0,4 bara.

Posted

metalni su. jedan novi je 800kn.. sto ipak mislim da je preskupo :)

Hvala, duzan sam ti pivu tako i tako.. al nikako da copim vremena :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...