Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hm, nedavno sam kupio Fiat Mareu TD100 ali imam jedan problem koji nikako ne mogu rijesiti...

AUTO NE IDE :D:D:D

Turbina puni 0.7-0.8 bara sto je normalno, ali auto ne vuce, nema snage! Motor je u fazi, ali kada stisnem gas do poda upali se lampica greske motora. Ja sumljam na mjerac protoka zraka ali nemam nijedan ispravan da probam :( Probao sam ga okopcat no auto ide identicno, tj . ne ide :D

Kompresija je 29-29-27-29 sto je u redu, dizne su sve bile na testiranju i dobre su...

Sad bi molio nekoga ko ima takav motor da mi se javi pa ako je voljan da pred njim izvadim njegov i ukopcam u svoj auto da probam...

Za to treba 10 minuta, 600 kuna je drugi a da kupujem bezveze nema smisla....

Hvala :)

• Replies 54
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
to je onaj s lucas pumpom motor, fail

te lucas pumpe su jos valjale u to vrijeme..kasnije su promjenili ime u delphi i poceli raditi jos vece failove.

Posted

Skinuo sam kompletan auspuh i nema efekta.... :D skinuo sam sve lonce imam samo cijev :D

Da to je Lucasova pumpa... Mijenjan je neki senzor od 1300kn vidio sam na racunu, pumpa je slagana kod purića pred par godina

ja bi reko da nesto nije dobro :D ali neznam sta nemogu se spojit na diagnostiku nikako...

Posted
Hm, nedavno sam kupio Fiat Mareu TD100 ali imam jedan problem koji nikako ne mogu rijesiti...

AUTO NE IDE :D:D:D

Turbina puni 0.7-0.8 bara sto je normalno, ali auto ne vuce, nema snage! Motor je u fazi, ali kada stisnem gas do poda upali se lampica greske motora. Ja sumljam na mjerac protoka zraka ali nemam nijedan ispravan da probam :( Probao sam ga okopcat no auto ide identicno, tj . ne ide :D

Kompresija je 29-29-27-29 sto je u redu, dizne su sve bile na testiranju i dobre su...

Sad bi molio nekoga ko ima takav motor da mi se javi pa ako je voljan da pred njim izvadim njegov i ukopcam u svoj auto da probam...

Za to treba 10 minuta, 600 kuna je drugi a da kupujem bezveze nema smisla....

Hvala :)

Zamalo! :D

Posted

zakretao sam fazu napred nazad, pa za jedan zub nazad pa stelao napred-nazad, pa zub napred i stelao napred-nazad i nema pomaka na bolje i teze pali i dimi plavo tako da sam vratio u "oznake" i tu je najbolje

ali ne ide :D

Posted

Evo probao MAF i nije ni on... HVALA JERBA :)

Sad mi nema druge nego cekati da ga regam i pravac Seb na diagnostiku posto je moja stolna i nije bas mobilna :D

Inace auto najnormalnije ide, nikakvih problema, cukanja, stucanja nema, sve 5 samo nema snage, kao da uopce turbine nema :D

Posted

Ja sam ti nedavno imao sličan problem na kombiju i ispalo da je zaštopan bio filter goriva a to sam otkrio nakon što su mi u servisu uzeli 350kn za ništa jer cijeli dan nisu našli ništa....:(

Posted

Na VW-ima zna biti jebada kada negdje poslije MAF senzora pusta plasticno crijevo i auto nejde, tak je meni na passatu bilo, a dijagnostika nije pokazivala nista.

Pa moze biti da je nesto slicno iako nije ista marka. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...