Kariola Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Radio je i meni gewinde ja zadovoljan..Hm sto se tice opruga znam da ih on uzima od dugića vjerovatno osla firma u papar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 šta se dogodilo? javio mi se čovjek, da je bankrotirao i da ne može u tako skoro vrijeme isporučit opruge?? Dijete mu je na putu a i uzeo je dosta posla pa ne želi brzati i fušati....a kako kaže Kariola opruge nije nikad radio on nego za njega neko drugi pa vjerovatno ne stigne odraditi sve.... Eto nisam odvjetnik njegov nego frend iliti poznanik pa Vas molim za malo razumijevanja...osim što radi u tvornici keksa Karolina kao voditelj održavanja u 3 smjene, ostatak vremena je u radioni i radi 24/dan pa je vjerovatno već puko pomalo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Aj neka mu je sa srećom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Čovjek je u tolikoj gužvi da ne stigne prdnut, meni je znao doslovno do 4 ujutro radit neke stvari.. Ali sve će napravit u dogovorenom terminu taman morao još 3 prijatelja dovuć da mu pomažu. A ako ne može to odraditi neće ni uzeti Btw pa daj ga dodajte na forum preko reda da mu ne glumimo odvjetnike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ajde posalji podatke na PM jer nema smisla ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 brklja oš ti il ću ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 A majke ti, kada će odgovarati na PM-ove u 3 ujutro? Mislim fakat mi ga je žao, ali ako ima tako zlatne ruke nije mi jasno što se pati s 2 posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 A majke ti, kada će odgovarati na PM-ove u 3 ujutro? Mislim fakat mi ga je žao, ali ako ima tako zlatne ruke nije mi jasno što se pati s 2 posla. zato što je pre pošten i povoljan..a to nema smisla u ovoj državi znam ga dugo, išli smo u razred skupa...lumen je bio dok ni prištove nije imao on ti naplati posao recimo 400kn, i ako nisi zadovoljn spreman ti je refundirati ako treba i duplo + popraviti stvar jer jednostavno ne podnosi lošu reputaciju...iako još nisam čuo za reklamacije kod njega.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Dijete mu je na putu a i uzeo je dosta posla pa ne želi brzati i fušati....a kako kaže Kariola opruge nije nikad radio on nego za njega neko drugi pa vjerovatno ne stigne odraditi sve.... Eto nisam odvjetnik njegov nego frend iliti poznanik pa Vas molim za malo razumijevanja...osim što radi u tvornici keksa Karolina kao voditelj održavanja u 3 smjene' date=' ostatak vremena je u radioni i radi 24/dan pa je vjerovatno već puko pomalo....[/quote'] sve ok, nego mi je malo to iznenada, jer smo se prošli tjedan još čuli, i trebali realizirat al nije stigao. ma sad sam mu posla poruku, da ću mu uplatit novce unaprijed jer bi volia da on to sve odradi i naravno, i zaradi Edited November 28, 2012 by M.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 reci mu da ću ja organizirati logistiku (možda mu je samo to problem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 reci mu da ću ja organizirati logistiku (možda mu je samo to problem) ok. javit ću mu:thumbsup: ma kažem ti, nije problem ni odmah mi uplatit da čovjek to napravi, jer smo sve dogovorili i stvarno sam zadovoljan kako je dosad tekao pregovor da mi je žao da to ne realiziramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 nastao je nesporazum između mene i marka, sve je ok. boris ne tribaš ništa, ja sam sve dogovorio sa markom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kariola Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Ja nemam nego ovu sliku gewinda sto mi je radija,posto su mi dosle u 2:30 ujutro u 5 sam ih isao monitrat i pun gas na grobnik u 8 Edited November 28, 2012 by Kariola Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) lipe su ti mačke! :thumbsup: daj mi reci kojim si busom sla, pošto vidin da si iz zadra? onim u ponoć, u 11 u osijeku? edit: ma jel ta delta zna stajat kod barke?? Edited November 28, 2012 by M.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) MP javi ako trebas bilo kakvu vezu u smislu logistike sa markom jer mi kamioni idu jednom thedno za Dalmaciju. Ostali na relaciji os-zg-ri-istra zovite mene pa rijesimo sve uz neki ugriz mesa :-D Edited November 28, 2012 by Žile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Žile, samo da nađem mail sa imenom/prezimenom (poslao sam mu sms) pa šaljem Pekxu :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ajde posalji podatke na PM jer nema smisla ovako. Sve podatke sam ti dao još prije nekoliko tjedana u admin sekciji. Nick: markobcarsEmail:mbcmarkoborovac@gmail.com Ime i p: Marko Borovac Auto:Ford Sierra Grad: Osijek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kariola Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 lipe su ti mačke! :thumbsup: daj mi reci kojim si busom sla, pošto vidin da si iz zadra? onim u ponoć, u 11 u osijeku? edit: ma jel ta delta zna stajat kod barke?? Oj ja sam mu slao sve postom da mu bar tako olaksam jer sam skuzija da je decko u guzvi.On ti to moze poslat nazad busom pa ti je taj bus u 2:30 ujutro u Zd ili postom... Je ovo je delta koja je znala stajat do prije par dana ispred barke,sad sam dobija otkaz pa ces je manje dole gledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
markobcars Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Bok svima!! Hvala deckima koji su pisali u moje ime!! Ovim putem bi htio zamoliti sve za razumjevanje u vezi bilo kakvih komplikacija sa MBC dijelovima jer sam u radionici doslovno sam a narudzba ima sve vise! Imam velikih problema sa dobavom sirovina za izradu dijelova pa ako nesto i dogovorim moze se dogoditi da se posao znatno oduzi. Isto tako nekada ne vidim da ste poslali upit ili odgovor na mail jer to sve preko mobilnog interneta jos ne funkcionira kako treba a vecinom sam preko moba na netu. Meni je u cilju odraditi sto vise projekata u sto kracem vremenu i siguran sam da cemo se moci dogovoriti oko svega... Do sada nisam imao nekih ozbiljnijih reklamacija na dijelove i ako bude nekih problema slobodno se javite jer mi nije u cilju doci na los glas. Lp,Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
markobcars Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Adapteri 14mm , 4x100 -> 5x112 , 57.1mm Adapteri 15mm 5x100 -> 5x112 , 57.1mm Distance 20mm , 4x100 , 57.1mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 (edited) budu i moji tako izgledali? ovo na fotkama izgleda super! Edited December 3, 2012 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 kolko love su ti ovi adapteri 5x100 na 5x112? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Kojom bojom su farbani adapteri? ( Znam da je crnom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 kolko love su ti ovi adapteri 5x100 na 5x112? Čuo sam se s Markom vezano za neš drugo, ne može odgovoriti do navečer pa sam pitao za tebe ružnog 2 kom 600kn sa šarafima za u glavčinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Čuo sam se s Markom vezano za neš drugo, ne može odgovoriti do navečer pa sam pitao za tebe ružnog 2 kom 600kn sa šarafima za u glavčinu hvala ruzni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now