Jump to content

Recommended Posts

Posted

Radi se o Smartinju, 2008 godina, 30 k km. Full automatic.

U principu, ako je neka nizbrdica ili neravan teren na kojem moram stati (bilo zbog parking ili okretanja), vrlo cesto nece prebaciti u R. I onda kad pocne jebat u R nece ni u brzinu za naprijed. Doduse skuzio sam da u takvoj situaciji pomaze da mu pomaknem mjenjac prema + i onda ubaci u prvu. Ali R sere, pa onda to obicno idu 2-3 paljenja/gasenja auta i onda prebaci. Dok je auto na parkingu, to nije problem, al recimo hocu se na guzicu uparkirat na mjesto i onda mi nasred ceste nece ubacit u R.

Jel mu treba update kakav ili sto?

Posted

radim to sve i opet jebe. Citam po nekim eng forumima, brdo ljudi ima isto sranje.

I btw, gore sam napisao, to mi se dogadja i kad sam parkiran, znaci sjednem u auto, upalim, jasno drzim kocnicu i ovaj ne prebacuje.

Posted

I kod mene se neki dan smart pokušao uparkirat na rikverc pa ga je morao ugasiti i upaliti da bi mjenjač prebacio - odlično na autu kojem je glavna funkcija uparkiravanje u gradu :doh:

Posted

nacelno, smart je kita jer nema servo. Te price da je lagan na volanu su kurac, nije to nis tak lagano. A pogotovo ne kad se hocu ugurat u neku bas brutalnu rupu u koju jedino on i stane i onda moram miljon puta sim tam a nema servo.

Trosi ko moja duplo veca skoda, znaci oko 7-7.5. Ajd, ovaj je nakrcan, automatska klima, ima neku jebacku muziku i tak al nacelno, auto je takva bezvezotinja, uzas.

Posted

znam da je bila doplata al ja jos nijednog nisam vidio s time. Kaj to bilo nekaj tak skupo il koji je ljudima da to ne doplate?

Posted
  Alfaludak said:
na starom je volan lanan da ni najkržljavijim picama ne treba servo, novi model itekako treba pa i meni je tezak pobogu :D

Pa ti nisi jaci od prosjecne picice... :D:P

Posted
  woo said:
mali OT, kak vas nije sramota vozit se u tome :D

Ja vozim Twingo, celav sam i imam cca 100 kg. Nuf said... :rofl:

Smart je premija. :D

Posted
  Xman said:
nacelno, smart je kita jer nema servo. Te price da je lagan na volanu su kurac, nije to nis tak lagano. A pogotovo ne kad se hocu ugurat u neku bas brutalnu rupu u koju jedino on i stane i onda moram miljon puta sim tam a nema servo.

Trosi ko moja duplo veca skoda, znaci oko 7-7.5. Ajd, ovaj je nakrcan, automatska klima, ima neku jebacku muziku i tak al nacelno, auto je takva bezvezotinja, uzas.

stari Smart od moje zene iz 2003 benzinac po gradu trosi 4,5-5 lit, nikad vise :huh:

i kod starih je definitivno lakse okretat kotace

Posted

Ovaj problem sa mjenjacem dosta cesto zna biti i softverski.Trebalo bi autom otici na update.

Ja sam imao zutog bez serva i sad imam bijelog sa servom :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...