Xman Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Radi se o Smartinju, 2008 godina, 30 k km. Full automatic. U principu, ako je neka nizbrdica ili neravan teren na kojem moram stati (bilo zbog parking ili okretanja), vrlo cesto nece prebaciti u R. I onda kad pocne jebat u R nece ni u brzinu za naprijed. Doduse skuzio sam da u takvoj situaciji pomaze da mu pomaknem mjenjac prema + i onda ubaci u prvu. Ali R sere, pa onda to obicno idu 2-3 paljenja/gasenja auta i onda prebaci. Dok je auto na parkingu, to nije problem, al recimo hocu se na guzicu uparkirat na mjesto i onda mi nasred ceste nece ubacit u R. Jel mu treba update kakav ili sto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobuljan Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Kolegi isti problem. Kod njega je MHD, neznam koja godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dux Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 moras skroz, ali skroz stat i drzat kocnicu dok ubacujes i nebi trebalo bit problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 radim to sve i opet jebe. Citam po nekim eng forumima, brdo ljudi ima isto sranje. I btw, gore sam napisao, to mi se dogadja i kad sam parkiran, znaci sjednem u auto, upalim, jasno drzim kocnicu i ovaj ne prebacuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 I kod mene se neki dan smart pokušao uparkirat na rikverc pa ga je morao ugasiti i upaliti da bi mjenjač prebacio - odlično na autu kojem je glavna funkcija uparkiravanje u gradu :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 nacelno, smart je kita jer nema servo. Te price da je lagan na volanu su kurac, nije to nis tak lagano. A pogotovo ne kad se hocu ugurat u neku bas brutalnu rupu u koju jedino on i stane i onda moram miljon puta sim tam a nema servo. Trosi ko moja duplo veca skoda, znaci oko 7-7.5. Ajd, ovaj je nakrcan, automatska klima, ima neku jebacku muziku i tak al nacelno, auto je takva bezvezotinja, uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Istina, recimo Micru uparkiraš u mišju rupu a ima servo, pregledna je, udobnija i troši manje a ide daleko bolje od smarta - onako neka paralela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Imas smarta sa servom...cura moja ima 2010 godinu sa elektro servom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 znam da je bila doplata al ja jos nijednog nisam vidio s time. Kaj to bilo nekaj tak skupo il koji je ljudima da to ne doplate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 na starom je volan lanan da ni najkržljavijim picama ne treba servo, novi model itekako treba pa i meni je tezak pobogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 na starom je volan lanan da ni najkržljavijim picama ne treba servo, novi model itekako treba pa i meni je tezak pobogu Pa ti nisi jaci od prosjecne picice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 mali OT, kak vas nije sramota vozit se u tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 mali OT, kak vas nije sramota vozit se u tome Ja vozim Twingo, celav sam i imam cca 100 kg. Nuf said... :rofl: Smart je premija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 nacelno, smart je kita jer nema servo. Te price da je lagan na volanu su kurac, nije to nis tak lagano. A pogotovo ne kad se hocu ugurat u neku bas brutalnu rupu u koju jedino on i stane i onda moram miljon puta sim tam a nema servo. Trosi ko moja duplo veca skoda, znaci oko 7-7.5. Ajd, ovaj je nakrcan, automatska klima, ima neku jebacku muziku i tak al nacelno, auto je takva bezvezotinja, uzas. stari Smart od moje zene iz 2003 benzinac po gradu trosi 4,5-5 lit, nikad vise :huh: i kod starih je definitivno lakse okretat kotace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 jura ima 200 kila i vozi r4 a nije celav Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 jura ima 200 kila i vozi r4 a nije celav On je kategorija za sebe! On u koji god auto sjedne mora imati C kategoriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Ovaj problem sa mjenjacem dosta cesto zna biti i softverski.Trebalo bi autom otici na update. Ja sam imao zutog bez serva i sad imam bijelog sa servom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 (edited) krivi post..... Edited November 30, 2012 by Boro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 mali OT, kak vas nije sramota vozit se u tome LOL, kaže on i kupi si Pug 208! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now