Jump to content

Recommended Posts

Posted
ja sam imao blue vision na kii prije par godina i morao sam ih skidat na tehnickom. Imam uredno negdje i list s stp-a zbog ceg sam pao.

-Plave zarulje (plavi idsjaj + plavo obojeno staklo zarulje). :doh: Al kod nas znam da dripaju za svaku sitnicu, lik samo ćeka, pa nemora bit relevantno.

Da, nisu legalne...:(

• 2 weeks later...
  • Replies 104
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

evo večeras u konzumu uzeo na nekoj rasprodaji žarulje 35kn set ili h1 30kn

koda nas ima u h1,h4 i h7

mislio sam da ce biti plavo(jer je plavo tijelo)

a na autu ni traga plavom, bas su jako bijele(usporedno sa drugim farom u kojem je normalna h7 hella zarulja)-far bez leće

onda je kolega n0p probao na volvu i odmah isao kupiti far sa lećom-tu su jos bijelje jer je svijetlo sabijeno na manji prostor

znači u konzum i kupiti ove žarulje, nije velika lova, u kutiji su na sliki obicne(inace su plave zarulje)

img5066n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Posted

daj stavi sa strane pls :)

ak prolazis kroz svetu nedjelju u neko doba tokom dana ti je zgodno svratit do mene na posao? U onaj poslovni park

ili doletim ja do tebe po to sutra, ali tek oko 17h mogu doc

Posted
daj stavi sa strane pls :)

ak prolazis kroz svetu nedjelju u neko doba tokom dana ti je zgodno svratit do mene na posao? U onaj poslovni park

ili doletim ja do tebe po to sutra, ali tek oko 17h mogu doc

Budem vidio kak ću biti s vremenom, posalji mi broj moba na PM, nemam ga više. :thumbsup:

Posted
I da, nisu loše :D

Samo se nemojte cuditi ak vam se rastope konektori. I svjetlo je lijepe boje, ali kolicina osvjetljenja je u kurcu...

Posted
Samo se nemojte cuditi ak vam se rastope konektori. I svjetlo je lijepe boje, ali kolicina osvjetljenja je u kurcu...

Probali 1 da vidimo radi li kod mene i kako izgleda....ali nisam ih stavljao već su mi za rezervu kada su već po toj cijeni...samo sam i skeptičan zbog te cijene (omjer kvalitete/cijene) tako da neg stoje u kutijici :D

Posted
normalno da zapali na ibizi, kad imate onaj kisobran ispred zarulje, to malo

kojem golf Iv nije zagoreno..

mislim da nije rekao za reflektore u faru, nego konektore za žarulju, ako sam dobro skuzio.. :D

uglavnom zajebao si tomu, sad ih sigurno neće stavit.. LOL ..:lol:

Posted
imas pravo, ne znam kako ce konektore sjebat,

lako za tomu on ima love :D

to je zato što se ponadao da je jeftino prošao.. :lol: a sad će morat kupit prave žarulje..

ja nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.. :lol:

Posted
normalno da zapali na ibizi, kad imate onaj kisobran ispred zarulje, to malo

kojem golf Iv nije zagoreno..

Luky je dobro rekao, konektori za žarulju su se rastopili i kad je krepala žarulja nisam ju mogao više izvaditi jer je sve bilo rastopljeno. Onda ili mijenjanje konektora ili kemijanje.

A auti u pitanju su Fiat Doblo i Suzuki Swift. :P Na Ibizi imam te šrot žarulje za duga svjetla tak da me tu ne brine da će se rastopit išta kad nikad ni ne rade... :)

Inače ima tih žarulja u Metro-u par vrsta, i dođu oko 30kn u H7 varijanti (koju sam i uzimao) i svaki malo su mi pregarale. A u jednom pakiranju mi je čak bila jedna defektna žarulja koja je skroz krivo bacala svjetlo tj. po cesti niš nije ni svjetlilo.

• 5 months later...
Posted

Počinjem i ja raditi sa Osramom pa me zanima ako netko iz prve ruke zna - jel Osram Cool Blue Intense bjelija od Osram Night Breakera Plus? Ovi me uvjeravaju da je NBP čak bjelija pa si mislim da CBI niti ne ubacim u ponudu :)

• 2 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...