Jopa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 dakle nabavio bi unibolle umjesto krajnika i umjesto spona balans stange. Zanima me koji su best-buy. Ivicek ima, ali je cijena skoro 400kn komad pa mi to ne dolazi u obzir, a ovi od 50kn komad imaju lufta :doh: sta kupiti? SKF? auto je daily driver i volio bi ukrutit "spur", na vilicama budu powerflexi i jace kugle, a na prihvatu balans stange na most umjesto selena teflon
KIMI_1.8T Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 A sta ti mislis,..... koja je razlika izmedju ispravnih krajnika i uniballa? Ajde, OK je za stabilizator stangice jer su smece.
Jopa Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Nisam nikad raspilio krajnik tako da neznam sta je unutra, ali vidio sam ih razjebanih u pm, sa sarafom totalno u ekscentru. Sa unibollom bi se to trebalo izbjeci sta ne?
KIMI_1.8T Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Nema razlike izmedju uniballa i krajnika (pod uvjetom da je ispravan). A ako bas zelis uniballe onda Schaublin, Aurora, Fluro. Kakav seraf u ekscentru?:huh:
Dominik Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 tak je, Schaublin i nista drugo ... al nema potrebe
Lajsna Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 a di je najbolje tj. najpovoljnije za kupiti powerflex
Jopa Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 (edited) Nema razlike izmedju uniballa i krajnika (pod uvjetom da je ispravan). A ako bas zelis uniballe onda Schaublin, Aurora, Fluro. Kakav seraf u ekscentru?:huh: znaci saraf koji ide na rukavac ne stoji u centru nego je pomaknut u stranu.. znaci da se unutrasnji dio totalno raspao i spur bjezi u pm.. znaci krajnik ima isto kuglu unutra? princip uniballa? nisam znao jos bolje u tom slucaju, jeftinije je kad smo vec kod ovjesa, kome dat napravit jacu kuglu na vilicama? neda mi se prepirati s Anđelkom kad probije rok isporuke jer mi auto treba za vozit a ne da stoji na klocama dok ce on to mjesecima radit.. radi se o fijatu coupeu, ima kuglu u komadu s vilicom, mijenja se cijela vilica inace ali ja stavljam powerflexe na prihvat s mostom pa bi trebalo kuglu rijesit Edited December 17, 2012 by Jopa
Alfaludak Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Krajnike uzmi trw i ne kemijaj dolje za stabilizatore stavi unibale ali ne budes nista dobio sa tim, ja nisam nikakvu razliku primjetio.. kugla je problem, ali moze se rijesiti isto sa ubacivanjem unibola dolje. ali moras uzet kvalitetan jer smece se ne isplati stavljat jedan savjet, serijala drzi bez greske, pogotovo na tvojoj snazi ces rasturit sve jer nema nicega da upije vibracije
Jopa Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 od cega je vilica napravljena? da otpilim kuglu, navarim piksu s navojem i nasarafim uniboll? auto je sada na 300-330ks i to nebi smjelo trgat ovjes, a ni sasiju s malo tvrdim ovjesom... a 500+ ce cekat, radije slozim ovjes kako bog zapovijeda pa imam 300ks i auto koji drzi nego 550 i auto koji ne drzi sa serijalom nisam bas zadovoljan, sve je ispravno ali nije to sta hocu. istina je da sam na serijala amortizerima (sitno preradjenima) ali ne zelim kupovat sknj amortizere nego hocu pravu stvar, pa ce to morat malo pricekat. kako se tebi ponasa auto s 4x4? jel hoce pobjeci guzica tako lako kao na serijali ili je ipak nesto bolji zadnji ovjes?
Doktor Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 radije slozim ovjes kako bog zapovijeda pa imam 300ks i auto koji drzi nego 550 i auto koji ne drzi E kad bi ostali tuneri ovako razmišljali...
nix Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 jel hoce pobjeci guzica tako lako kao na serijali ili je ipak nesto bolji zadnji ovjes? ovo ima više veze sa rasporedom težine na coupe-u koje je katastrofa nego sa ovjesom...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now