Kiki B Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Dakle situacija je slijedeća, napravio sam servis na autu i resetirao servisne intervale. Problem je nastao sa kočnicama, prednje su pokazivale 60.000 km doseg, zadnje 8.000 km. I naravno, ja ne bih bio ja da nisam drkao bezveze... kako sam poništio sve ostalo, tako sam poništio i pločice i upalila mi se lampica i javilo da su i prednje i zadnje kočnice gotove i da moram u BMW na izmjenu! Ponovni reset ne dozvoljava, samo javlja crtice i upućuje na izmjenu. Pločice prednje su preko pola, zadnje skoro na pola! Indikatori, tester, senzori, ili kaj drugo?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 pa na e90 možeš sam resetirat servisne intervale na dashu, e sad jedino ak si sa senzorom nešto zajebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Znam da mogu, to sam sve sam napravio. Ali sam resetirao i pločice i nakon reseta mi javio da su gotove. Kada ponovo probam resetirati, stalno stoji na crticama, odnosno pokazuje da su gotove. A senzore nisam mogao sjebati jer ih uopće nisam dirao. Niti pločice, niti senzore, samo sam reset radio, mamu mu jebem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Stisni kocnicu i daj kontakt i drzi stisnutu kocnicu 10 sekundi pa onda probaj resetirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Vjerovatno mjeri razinu kocione tekucine pa se vrijednosti ne poklapaju. Kad stavis nove plocice, razina se podigne sto kod tebe nije bio slucaj posto si resetirao a tekucina ostala na istom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Stisni kocnicu i daj kontakt i drzi stisnutu kocnicu 10 sekundi pa onda probaj resetirati Ne pomaže. KIMI: Rješenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Treba promjeniti indikator potrosenosti plocica i onda resetirat Pretpostavljam da su na prednjem kraju nove plocice i indikator posto ti je pokaza da ih ima za 60 000, a na zadnjem kraju su plocice pri kraju i poderan je indikator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Ali ne kužim zakaj bi ga trebao mijenjati jer ga fizički nitko nije dirao! Sve je bilo u redu dok ga ja nisam poništio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Da ali ti je indikator poderan i on to sada cita kao gresku A i prije nego resetiras kocnice dijagnostika te upozori da moraju biti promjenjeni indikatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Evo problema najsličnijega mom, ali sa jednom razlikom... on je i fizički pločice mijenjao, ja nisam. http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=484869 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 a nove pločice s indikatorom nisu opcija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Probaj samo ustekat novi indikator i resetirat, pa poslije ustekaj stari da vidis dali ce se zblesirat Ako to ne prodje morat ces mjenjat plocice i indikator Indikator ti je oko 100 kuna, a plocice oko 400 kuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 A pretpostavljam da je indikator zadnjih kočnica u pitanju, kada je pokazivao 8kkm. Jel se to može kako sa sigurnošću provjeriti prije nego odem kupiti? Kill: indikator još mogu, ali pločice nema potrebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Indikator potrošenosti, ATE - 103,20kn sa popustom i PDVom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Sto posto je do indikatora, samo neznam dali ce igrat ako promjenis samo indikator Neka ti alfa uzme na revers indikator, i napravite ono sta sam napisao par postova iznad Ako prodje vratite im ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Ma promijeniti ću ga onda i bok, samo se nadam da će ići bez pločica... Rene, imaš na stanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 imaš za bmw a nemaš za pločice? wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 kiki dila, i nema namjeru nekom kupit nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
--BRZI-- Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Kiki imam ti riješenje za to kako prebrikat da se više nikad ne pali indikacija imas pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Riješeno. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 imaš za bmw a nemaš za pločice? wtf Jebiga, uspio sam starce nažicati da mi kupe BMW i sada se svakako snalazim... ali me boli kurac, foliram se okolo u BMW-u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Jebiga, uspio sam starce nažicati da mi kupe BMW i sada se svakako snalazim... ali me boli kurac, foliram se okolo u BMW-u! .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now