tcode Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 (edited) http://indigo-svijet.hr/orgon/ http://www.moe-joe-cell.com/Moe-Joe-Cell/ Edited January 23, 2013 by tcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Koliko moraš biti glup da ovo popusis...kao i walkmaxx tenisice Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 (edited) Duploo..... Edited January 23, 2013 by maticCRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 meni je smiješno do jaja što svaki dan izlazi nešto novo revolucionarno što djeluje kao čarobni štapić...,tako su one magnete dizali u nebesa i kunili se u nekakve studije...,napravili magnet koji možeš stavit oko crijeva za gorivo i auto troši 30 posto manje uz povečanje snage :lol:...,pa onda ona idiotarija za popravljanje laka...,itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 A tek one tabletice :lol: kaj su se ubacivale u rezervoar sa gorivom :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 A tek one tabletice :lol: kaj su se ubacivale u rezervoar sa gorivom :lol:. Ali ostanu na mrezici i ne dodu do tanka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Di na mrežici? Ja koristio na Audiju svake godine bar 2 grt. Posebice pred tehnički. Prolazio eco bez problema, a znam ekipu koja nije pa kad su bacili tableticu i odradili pola tanka pa su prošli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 nema smisla obzirom da ce se svaki novi auto raspast prije nego strune od hrdje a vrijednost mu za 8 godina bit mizerna sa ili bez hrdjavih blatobrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 nema smisla obzirom da ce se svaki novi auto raspast prije nego strune od hrdje a vrijednost mu za 8 godina bit mizerna sa ili bez hrdjavih blatobrana Između ostalog. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 (edited) osim mozda ljudima koji zele svoju restauriranu 1958. bubu ili 1954 mustang cuvat i vozit u rust-free izdanju. Ili neke klasike novijeg doba, rust-free mantu ili puntica, tipa, astru....ne mjenjaju svi automobile ko gaće, a to ne znaći da ih ne vole imat u pic-pic stanju. Nije poanta vrijednost i prodaja, mislio sam da smo na forumu ljubitelja automobila, a ono tu razmisljanje, prohrđat će, ionak ce se raspast, ovo ono Edited January 23, 2013 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Da to radi, onda bi dosta ljudi bilo zainteresirano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 osim mozda ljudima koji zele svoju restauriranu 1958. bubu ili 1954 mustang cuvat i vozit u rust-free izdanju. takvi auti se ne voze po kisi kamoli snijegu i soli, mislim da nemaju straha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 A tek one tabletice :lol: kaj su se ubacivale u rezervoar sa gorivom :lol:. PA sam čovjeku morao čistiti karb na skureru jer se napunio sa prahom iz te tabletice Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 PA sam čovjeku morao čistiti karb na skureru jer se napunio sa prahom iz te tabletice Kaj, bila mu visoka potrošnja 2,5l na 100km :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Od koji to silnih oborina bi auti u australiji trebali hrdjat? Snijega i soli po cesti nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 (edited) osim mozda ljudima koji zele svoju restauriranu 1958. bubu ili 1954 mustang cuvat i vozit u rust-free izdanju. Ili neke klasike novijeg doba, rust-free mantu ili puntica, tipa, astru....ne mjenjaju svi automobile ko gaće, a to ne znaći da ih ne vole imat u pic-pic stanju. Nije poanta vrijednost i prodaja, mislio sam da smo na forumu ljubitelja automobila, a ono tu razmisljanje, prohrđat će, ionak ce se raspast, ovo ono potpisujem! bez veze mi je vrjeđati nešto,a neznam ništai nikad to nisam vidio, najlakše mi je otič na internet naći hrpu gluposti i to koristiti kao nepobitne činjenice, ja sam tip sačekaj malo da vidiš kak šljaka ak je dobro dobro je,a ako nije, jbg nije ,ali želim da to netko iz iskustva napiše,a ne internet sveznalice, evo vlažnost zraka u australiji,, tako da pajdo nije sve u soli i oborinama. http://www.findlocalweather.com/weather_maps/humidity_australia.html Edited January 23, 2013 by Elvisvw dodao bih nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Presley, da li ti netko brani da baciš, pardon, uložiš 4k kn i sam probaš na svom autu? Samo daj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 gle znam skupo je, čak i za moje potrebe,i plus ja imam hrđe po autima toliko da mogu izvozit, samo kažem ima ekipe kojoj nije frka dat te pare, pa da čujem argumentirano pljuvanje iz prve ruke(tj hvaljenje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Onom kome nije frka dati 4000 kn za nešto što možda sprječava hrđu, tom neće biti problem ni sanirati eventualnu hrđu ili polakirati cijeli auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 A tek one tabletice :lol: kaj su se ubacivale u rezervoar sa gorivom :lol:. a tek oni auti na vodu.. :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 gle znam skupo je, čak i za moje potrebe,i plus ja imam hrđe po autima toliko da mogu izvozit, samo kažem ima ekipe kojoj nije frka dat te pare, pa da čujem argumentirano pljuvanje iz prve ruke(tj hvaljenje) A argument da se na metalu koji dobro vodi samo pojave elektroni koji stite dobar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Fire neznaju svi za elektrone i stvari vezano za to, tako da kao da ruski pišeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Da to radi, onda bi dosta ljudi bilo zainteresirano. To bi dolazilo serijski na opelima onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Trafo mi zvuci kao dobar izvor elektrona iako to bi znacilo da ce se citava sasija stavit pod napon al ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Trafo mi zvuci kao dobar izvor elektrona iako to bi znacilo da ce se citava sasija stavit pod napon al ono Znaci uredaj koji je spojen na masu, on tu masu premjesti na neki drugi potencijal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now