Jump to content

Autopraona u Avenue Mallu @ -1

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Odmah sam uzeo i njihov šampon za probu, moram reći da sam zadovoljan... Inače sam do sad koristio samo Sonax... :)

Ne znam koji si šampon uzeo, ali meni nikako ne paše. Uzmem ga samo ako mi ovu drugi ne mogu osigurati isporuku :)

Od Marfe autošampon sa voskom 750ml je oko 40kn

Edited by Rajmond

Perite aute di god želite i kako želite, ali koristite ova dva preparata za gume. Jesu malo skuplji ali su top. Svaki fensi auto mora imati dobro namazane gume:thumbsup:

potpis :thumbsup:

svaki cisti auto bez namazanih guma je nedovrsena prica :thumbsup:

ja sam bolestan na cist auto i perem ga 3-4 puta tjedno ponekad i iz dosade i u principu nikad ga ne perem zmazanog nego samo cistog odrzavam...

i nema mi ljepse osjetit miris cistog originalnog auta ( ne borici mirisi itd) nakon 3 god ....

u zivotu nisam 1 platio druge da mi operu auto mislim da svatko ko ima auto i imalo mu je stalo do njega mora nac barem 1h tjedno da ga dovede u red...

i suma sumarum kad peres stalno cis auto 3-4 puta tjedno treba ti ravno 20min da ga operes i ocistis... i uvijek izgleda ko nov :D

Danas sam bio TRIPUT u avenue mallu u razmacima po 2h i svaki put su me odhebali jer nemaju vremena tj sve puno..

i mene su isto jucer odjebali,al to je zato bilo jel je sef radio sa jos jednim deckom,a inace ih je 7 tamo...al jucer su bile neke komplikacije sa osobljem :D .. ima problema,nemoze skupit dobru ekipu koja ce mu radit,kaze da je to vani puno lakse,nego tu kod nas :D ...

uglavnom s gazdom sam pricao cca 30 min .... dok je poliro ml-a novog u 12 navecer... i svasta mi ispricao covjek,uglavnom ima u budimpesti u dva avenue mall-a takve praone i ima jos vulkanizerske radnje neke i tak... zivi tamo vec 16 god...covjek ima novaca i zna poso... prico mi je o preparatima i pokazivao kako se cisti lak na tom Ml-u jucer u garazi... vidi se da je covjek zaljubljenik u to...neznam koji bi gazda kod nas koji ima par praona po vani,a ocito i lovicu ima... tako polirao neciji auto sam u 12 navecer :D ... svaka cast :notworthy::notworthy:

• 4 weeks later...

ja sam bio u četvrtak tamo.

Za 120 kn mi savršeno oprali auto izvana i iznutra + napravili praktički kemijsko čišćenje na tepihu u gepeku koji je bio pun blata.

Auto je BLISTAO koliko god to jedan Opel može.

Također pričao s čovjekom tamo i definitivno idem opet i opet i opet....

Svaka čast:thumbsup:

120kn za vanjsko i unutarnje pranje?? :huh: a ja mislio da je moja autopraona za 60kn skupa...:D

90 kn unutarnje i vanjsko.

30 kn dodatno je bilo kemijsko čišćenje na tepihu iz gepeka koji je izvađen i uređen ko novi, a imao je po sebi od blata do čobanca.

a neki dan nisu radili jer je cijela garaža bila evakuirana nakon što se upalio alarm za koncentraciju CO ... već mi se to par puta dogodilo, al uvijek se ugasio nakon par minuta... a sad ono, navalili vatrogasci, pa maske, pa bježte van... malo se uživila ekipa :rofl:

Ta praona je neviđeno smeče

90kn sam platio unutarnje i vanjsko pranje.

Ok izvana naprave posao ok.

Sto se tice unutrasnjosti zacudilo me da su mi tepihe ( zimske ove gumene ) čak sušili sa doljnje strane i puhali kompresorom kako nebi ostali mokri i natopili onaj tepih na podu jer to onda smrdi.

Ali ono sto sam najmanje mogao vjerovati je to da pod UNUTARNJE+VANJSKO pranje da mi nisu usisali siceve i pobrisali krpom armaturu

Jednostavno sve sto su napravili izvana nije mi nista znacilo kad sam sjeo u siceve pune mrvica od keksi sto sam jeo prije..

Ali ono sto sam najmanje mogao vjerovati je to da pod UNUTARNJE+VANJSKO pranje da mi nisu usisali siceve i pobrisali krpom armaturu

Jednostavno sve sto su napravili izvana nije mi nista znacilo kad sam sjeo u siceve pune mrvica od keksi sto sam jeo prije..

Inaće se ja prvi nikad ne bunim na uslugu, pogotovo kad se radi o "manjim" iznosima, ali zašto nisi reklamirao?

@ rajmond.. nesto si spominjao da "neke" praone ulaze u sustav pdv.a? Ti nisi? Jer ako dnevno odradis 40 autiju onda po tom prometu i moras bit...mislim, vjerojatno se igramo "svaki 10-i dobije racun" :naughty:

@svi ostali - ne kuzim zakaj ovi u A.Mallu ne naprave deal s upravom A.Malla da njihove musterije ne placaju parking..nesto kao sto ima Cinestar. Njih bi to kostalo puno manje od 8 kn kolko se placa po satu a privukli bi jos musterija.

Samoposluzne praone su za picajzle i besposlicare...svaka cast ko ima 2-3 sata za mrdat po autu, a nema sanse da ga 1. operes bez spuzve i svog sampona i 2. da ti auto bude cist ako ga detaljno ne pobrises.

100 kn mozda je skupo al je skupo i 70 ak nisi zadovoljan. Ja bi dao 100 kn svaki put al da sam zadovoljan, u zivotu ak su mi 5 puta oprali auto da sam rekao - svaka cast. Sve je to za k.. decki kaj rade po praonama su premalo placeni i boli ih kifla.

I jos mi nikad nisu oprali pedale, ove moje su tak zmazane, al nemres ti nac po praonama nekog tko ce to s voljom odradit.

Glede genijalaca koji rade po praonama, prije nekih 7-8 godina Opel je imao velku festu u Opatiji, mislim da im je to bio prvi put da su osvojili zlatni volan, moja agencija im je organizirala festu i pojavilo se brdo budjovana od svuda pa smo im organizirali da im se operu auti, a bila je zima i temp oko 0. Dofuramo aute u praonu a genijalac veli nemere, smrzavat ce se voda po autima. Pa smo mu pojasnili da auti mogu radit dok se peru, sa ukljucenim grijanjem na sajbe..ovaj je blejao ko debil, nikad se toga ne bi sjetio...a kao vlasnik praone... i sad od takvog dilbera netko ocekuje da kod njega postoji nekakva kontrola kvalitete... nema sanse.

U toj Szabo praoni kod Velesajma su imali jedno vrijeme kao sefa smjene pa je taj svaki put pregledao auto, da vidi jel ok i to je kolko tolko stimalo. Tamo idem rijetko, obicno nedjeljom jer nijedna rucna ne radi i iako ih ima tamo 100 unutra, opet dobijes auto poluprasnjav iznutra.

Ja jos imam i klinca pa mi se auto vise prlja iznutra, nema sanse da bi netko pomaknuo sjedalicu i usisao mrvice od ispod, to je za njih SF.

Ljudi su osjetljivi na aute i puse dobru uslugu, ja nemrem shvatit kak se ne nadje netko pametan koji ce hebeno oprat auto, al da je doslovno 9/10 musterija zadovoljno..taj bi imao posla da bi pol ZG mogao zaposlit.

@ Xman, na samoposluznoj praoni za 30min operem auto bolje nego ce mi ga itko ikad oprat za ne znam kolko kuna, a sta se tice unutarnjeg pranja, doma mi za to treba maximalno 30min i to je sve skupa 60min, a za neko normalno pranje izvana i unutra mi treba cca 45min, ne znam di su tu 2-3 sata...

Samoposluzne praone su za picajzle i besposlicare...svaka cast ko ima 2-3 sata za mrdat po autu, a nema sanse da ga 1. operes bez spuzve i svog sampona i 2. da ti auto bude cist ako ga detaljno ne pobrises.

ne stoji ti ovo.

ja kad idem na miramarsku ili slicno treba mi cca 10 min i 10-15kn da operem auto i da sam zadovoljan s time kak izgleda....

doma kad perem komplet auto treba mi sat vremena do sat i pol ali onda ga ocistim tako da nema ni najmanje mrvice za vidjet..

a kad sam prije isao u praone, onda bi dosao tamo pa bi cekao uvijek jel vec imaju nekog prije, cekanje u prosjeku pol sata pa ti onda peru auto cca 35 min, znaci vec si izgubio sat vremena i dok cekas sjednes u kafic pa popis pice, znaci platis neko prosjecno pranje 70-80kn + kafic 15kn cca i evo te na 90-100kn..

za 90-100kn ja 7 put operem auto na miramarskoj, ustedim 5-6 sati vremena ili si za iste novce kupim sampon, crnilo za gume, neki sprej za unutrasnjost i spuzvu i imam za skoro 10 pranja doma....

enivej autopraone su po meni debelo preskupe, a pogotovo ne kuzim ovu ekipu koja zimi ide u autopraone di je pranje po 40 kn vanjsko a auto ti je za 10km opet zmazan u tri pm

ne stoji ti ovo.

ja kad idem na miramarsku ili slicno treba mi cca 10 min i 10-15kn da operem auto i da sam zadovoljan s time kak izgleda....

Evo ja sam upravo ostavio auto u praonici tu na kvartu i sada kada čitam ovo dođe mi da odem po njega i da se nađemo ti i ja na Miramarskoj i da mi ga opereš samo sa minivašom, bez spužve i ako ga uspiješ oprati da ja budem zadovoljan (čitaj onako kako se auto opere sa spužvom i šamponom, redom kako to treba ići), ja ću ti dati 100,00€ za to! :D

:)

ne velim ja da cu ga oprati bolje na miramarskoj nego u praoni, ali meni je bitno da nema zmazanoce na sebi i to je to... i tak ga operem tamo kad prolazim i usput mi je.

ja npr nemam praonu u kvartu, znaci moram do praone pa ga ostavljat pa doma cekat da bude gotov i jos platiti za to 70tak kn :D

i onda odes van sad kad se ovo govno otapa i sve je zmazano i auto ti zasrotan u roku keks :D

@ rajmond.. nesto si spominjao da "neke" praone ulaze u sustav pdv.a? Ti nisi? Jer ako dnevno odradis 40 autiju onda po tom prometu i moras bit...mislim, vjerojatno se igramo "svaki 10-i dobije racun" :naughty:

Moja autopraonica je u sustavu PDV-a. Danas ih sigurno neće biti 40, pada kiša u Rijeci, ali biti će svejedno dobar promet. Raditi ćemo dubinski Volvo XC70 :)

decki kaj rade po praonama su premalo placeni i boli ih kifla.

Kako u kojoj autopraonici.:)

Baš me zanima koliki doktori od vas zarade i do 10.000kn, minimalno 8.000kn :D

Takvu plaću ima jedan, a ostali su na cca 50% gore navedene plaće. NIje pitanje koliko ih platiš, nego je problem u njima, njih će uvjek bolit kifla

Glede genijalaca koji rade po praonama, prije nekih 7-8 godina Opel je imao velku festu u Opatiji, mislim da im je to bio prvi put da su osvojili zlatni volan, moja agencija im je organizirala festu i pojavilo se brdo budjovana od svuda pa smo im organizirali da im se operu auti, a bila je zima i temp oko 0. Dofuramo aute u praonu a genijalac veli nemere, smrzavat ce se voda po autima. Pa smo mu pojasnili da auti mogu radit dok se peru, sa ukljucenim grijanjem na sajbe..ovaj je blejao ko debil, nikad se toga ne bi sjetio...a kao vlasnik praone... i sad od takvog dilbera netko ocekuje da kod njega postoji nekakva kontrola kvalitete... nema sanse.

Mi peremo auto sa toplom vodom i opet se zaledi.

Prvi ti se zaledi krov, pa stakla od reztovizora itd...

Ja jos imam i klinca pa mi se auto vise prlja iznutra, nema sanse da bi netko pomaknuo sjedalicu i usisao mrvice od ispod, to je za njih SF.

Dječje sjedalice su veliki problem. Kod mene mi ih pomaknemo/odvežemo i tako ti je ostavimo da je ti sam vratiš na mjesto. Sjedalica ima 100 modela, svaka se drugačije fiksira i ne mogu je ja nikada kvalitetno namjestiti kao šta će je namjestiti vlasnik vozila. Zamisli da on naglo prikoči i sjedalica završi na prednjem staklu.

Kako u kojoj autopraonici.:)

Baš me zanima koliki doktori od vas zarade i do 10.000kn, minimalno 8.000kn :D

Takvu plaću ima jedan, a ostali su na cca 50% gore navedene plaće. NIje pitanje koliko ih platiš, nego je problem u njima, njih će uvjek bolit kifla

Mi peremo auto sa toplom vodom i opet se zaledi.

Prvi ti se zaledi krov, pa stakla od reztovizora itd...

Dječje sjedalice su veliki problem. Kod mene mi ih pomaknemo/odvežemo i tako ti je ostavimo da je ti sam vratiš na mjesto. Sjedalica ima 100 modela, svaka se drugačije fiksira i ne mogu je ja nikada kvalitetno namjestiti kao šta će je namjestiti vlasnik vozila. Zamisli da on naglo prikoči i sjedalica završi na prednjem staklu.

neloshe ih placas, ako je tako, svaka ti dala :thumbsup:

jasna je stvar da ne ocekujem da mi netko ponovno zaveze sjedalicu ali ocekujem da ju odveze i da se ispod nje pocisti. Moj mali je 5 godina pa mu sjedalica vise nije fiksna, veze se pojasom, znaci jos je i lakse ispod nje pocistit al svejedno to ne naprave.

Kao sto rekoh, ja nemam nis protiv platit ako je usluga ok. A nis, morat cu do Opatije potegnut da probam kod tebe :naughty:

@Mirtl - ne pricamo o istim kriterijima, tebi je samo bitno da ne bude prljavstine na autu a meni se gadi kad vidim one tragove od posusene vode, koje btw NE MOZES izbjec ako ne prodjes krpom preko toga. To kaj oni tamo reklamiraju demineraliziranu vodu i kaj ti ja znam, to je glupost, tragovi se uvijek vide.

Ok, mozda sam pretjerao kad sam rekao 2-3 sata ali tih nekoliko puta kolko sam imao pomracinu mozga pa sam isao mrdat i prat auto, otprilike mi je tolko trebalo da ga operem i da bude cist da sam ja zadovoljan.

@Mirtl - ne pricamo o istim kriterijima, tebi je samo bitno da ne bude prljavstine na autu a meni se gadi kad vidim one tragove od posusene vode, koje btw NE MOZES izbjec ako ne prodjes krpom preko toga. To kaj oni tamo reklamiraju demineraliziranu vodu i kaj ti ja znam, to je glupost, tragovi se uvijek vide.

.

sve to stoji sto velis, ja sam kazem da smatram da je debelo preskupo pranje auta u vecini praonica..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...