Xman Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Kaj znaci ova zuta lampica na Smartu? Upalila se prije dan dva. Nemam manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dereal Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 neka greska na motoru... odi na dijagnostiku i znat ces kaj ne valja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Check engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Moze biti gro stvari. Spoji na dijagnostiku i znat ces o cemu se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Kod Horvata jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Kod Horvata jel? Pa najbolje tam. Ili mozda ak znas nekog drugog sa dijagnostikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Ne znam nikog. Bum zvao Horvata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 kaj alfa nema dijagnostiku za smarta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 nisam se nit sjetio njega Alfa daj broj moba na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Meni se upalila bila na ljeto. Lambda krepala za 1. cilindar - 3000kn nova, nadam se da nije i tebi isto vec da je neka glupost Btw. pali se lampica kada se pri 10. uzastopnom paljenju auta pojavi ista greska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 ides Auto radi normalno, valjda nije nis strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Update - bio kod Horvata (jerbo se Alfa ne javlja, valjda mu se ne da..), greska je bila na 1. cilindru, presiromasna smjesa. Kao da je osjetljiv na gorivo i da ne tocim na Ini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Update - bio kod Horvata (jerbo se Alfa ne javlja, valjda mu se ne da..), greska je bila na 1. cilindru, presiromasna smjesa. Kao da je osjetljiv na gorivo i da ne tocim na Ini. Ista greska je bila i na mom zutom smartu (2007). Ista dijagnostika. Nikad tocio na INI, uvijek OMV ili Tiffon. Tocio i 98-icu i 100-tku. Greska se uvijek pojavljivala. Cak je Horvat zamjenio injektore sa prvog na drugi cilindar, ali je opet javio gresku na 1 cilindru (presiromasna smjesa). Nikad rjeseno. Ubrzo sam imao sudar, totalna steta, pa se vise nisam zamarao time. Na novom (6/2011), bijelom, ... nikad nikakvih problema takvog ili slicnog tipa, a da ne govorim da mi je potrosnja bijelog i do 40% manja od zutog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Update - bio kod Horvata (jerbo se Alfa ne javlja, valjda mu se ne da..), greska je bila na 1. cilindru, presiromasna smjesa. Kao da je osjetljiv na gorivo i da ne tocim na Ini. uvjek je gorivo krivo na INI..u prijevodu...*ajd bježi,nedami se tražit detaljno kvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ista greska je bila i na mom zutom smartu (2007). Ista dijagnostika. Nikad tocio na INI, uvijek OMV ili Tiffon. Tocio i 98-icu i 100-tku. Greska se uvijek pojavljivala. Cak je Horvat zamjenio injektore sa prvog na drugi cilindar, ali je opet javio gresku na 1 cilindru (presiromasna smjesa). Nikad rjeseno. Ubrzo sam imao sudar, totalna steta, pa se vise nisam zamarao time. Na novom (6/2011), bijelom, ... nikad nikakvih problema takvog ili slicnog tipa, a da ne govorim da mi je potrosnja bijelog i do 40% manja od zutog. Koji motor imas u tom novom ? koliko trosi ? Moj je 2010.-a, 72ks, i trosi ko veliki ljeti cca 6.5 zimi oko 8-9... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Taj krac od auta troši 8-9L? ccccccccccccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Taj krac od auta troši 8-9L? ccccccccccccc trosi, da ali samo zimi hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 trosi, da ali samo zimi hahaha Pa to je banana...jebote, moj dostavni Combo u full gasu troši <7L, a mislim da nije vrijedno spomena razlika u kilaži, obliku itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Pa to je banana...jebote, moj dostavni Combo u full gasu troši <7L, a mislim da nije vrijedno spomena razlika u kilaži, obliku itd... Ima smart tonu i 70 ks i mjenjac koji salta na cca 3000 okretaja po gradu - ima malo opravdanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ima smart tonu i 70 ks i mjenjac koji salta na cca 3000 okretaja po gradu - ima malo opravdanja Combo 1340kg/64ks. Tehnologija s početka tisućljeća. I ima majmuna koji šalta na 4krpm po gradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Combo 1340kg/64ks. Tehnologija s početka tisućljeća. I ima majmuna koji šalta na 4krpm po gradu ali i ide na gorivo koje smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Koji motor imas u tom novom ? koliko trosi ? Moj je 2010.-a, 72ks, i trosi ko veliki ljeti cca 6.5 zimi oko 8-9... U novom imam 999ccm, 45kW mhd. Trosi mi 5 do 5.5 litara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 uvjek je gorivo krivo na INI..u prijevodu...*ajd bježi,nedami se tražit detaljno kvar Jel ti dobivas neki dodatak na placu ak si branis poslodavca il kaj? Taj krac od auta troši 8-9L? ccccccccccccc Ovaj je na 7.2, 7.3 po gradu. Vecinom gas do daske inace se nemres vozit normalno. Pa to je banana...jebote, moj dostavni Combo u full gasu troši <7L, a mislim da nije vrijedno spomena razlika u kilaži, obliku itd... Tvoj je dizel, ogromna razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 U novom imam 999ccm, 45kW mhd. Trosi mi 5 do 5.5 litara. Steta kaj su ovi stariji tak lose postimani. S time da je Lakiju trosio oko 9 al on ga je ocigledno bas skroz klao. Hrpa ljudi me pota posto zatamnjivanje sajbi, moral bus kavu platit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 U novom imam 999ccm, 45kW mhd. Trosi mi 5 do 5.5 litara. To tak i treba bit. Mali, štedljiv gradski autić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now