KA2001MR Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 neznam, al meni se ovaj supersprint zvuk više sviđa, od ovog što je Dario stavio, djeluje opakije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 6cill mora ima duboku notu ,nikakvo skvičanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 6cill mora ima duboku notu ,nikakvo skvičanje to drži vodu jedino ako je pastari V6 ohv motor sa 12v sve šta se vrti i ima pun kurac ventila MORA imat metalizirani zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 ne mora Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 zabrijao si, crni r32 nikada nije bio u Ogulinu, a ovo šta ti govoriš je bio plavi r32, od Dana, auto je oduzet kao i drugi im auti(ne plaćanje, al nebitno sada) ali je ponovno u Og kod jednog drugog dečka jbg ne sjecam se..bio je taman haha ...al to mi je bilo najblize gs..da je Dario pomijesao...a na kraju sam i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 a gle GS su rege ,a sad di je tocno neam pojma,ali cesto ga vidam po zg-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 to drži vodu jedino ako je pastari V6 ohv motor sa 12v sve šta se vrti i ima pun kurac ventila MORA imat metalizirani zvuk Moj R32 nije imao niti kap metalnoga zvuka , a toga me najviše bilo strah kada smo radili auspuh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 ima u Samoboru plavi R32 sa komplet supersprintom, i mislim da do sad nisam cuo bolji zvuk od tog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Meni se isto taj supersprint najbolje cuje. A kad vec o auspusima raspravljamo, da pitam tu,u zadnjih par godinama svi drkaju na taj miktek? Otkud je ta firma nikla i kad? I zasto se odjednom razvikala,da li netko ima njihove auspuhe stare 10ak godina i u kakvom wu danas stanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Na nebi mogao poći spavat a da u temi auspuha za beštije ne spomenem g. Milakovića! Iako bi meni bilo naj bolje da ga ne reklamiram da ima čim više vremena da mi napravi granu za EFRku U svakom slučaju, moja preporuka na Milletech. Moj se na 5 cilindara čuje kao.... uh, svršit ću ako napišem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuro Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Svakako topla preporuka za Mileta. G40 je mozda malo preglasan ali zato je Leon pogodjen taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 ima u Samoboru plavi R32 sa komplet supersprintom, i mislim da do sad nisam cuo bolji zvuk od tog... Istina, odlično se čuje. Plavi sa bijelim felgama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Moj R32 nije imao niti kap metalnoga zvuka , a toga me najviše bilo strah kada smo radili auspuh tvoj r32 je ima zvuk ubi bože kad si bija u st ispid zgrade mi i zaturira dešava se drugi svijetski rat a ne normalan zvuk auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Mexx - a neke cut out-e složit na to? :naughty: Fino klapna pa se može otvorit skroz po potrebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Mexx - a neke cut out-e složit na to? :naughty: Fino klapna pa se može otvorit skroz po potrebi... To je PREGLASNO. Mille je imao na Astri i to je bilo glasno, mogu si tek zamisliti na R32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 A jel se na 5GTI smije skinuti katalizator bez nekih posljedica? Jel se može umjesto toga staviti cijev samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 moze bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 To je PREGLASNO. Mille je imao na Astri i to je bilo glasno, mogu si tek zamisliti na R32. Ja bi na njegovom mjestu složio čisto radi showoff-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 moze bez problema Kod koga da to napravim? Isap auspuh? Ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Može al će ti javljati CEL tj. Check Engine .. ovo možeš riješiti sa ektenderom za lambda sondu ili chipom Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Po meni samo Milltek ili Supersprint... Grijeh bi bio stavit bilo šta drugo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 A kad vec o auspusima raspravljamo, da pitam tu,u zadnjih par godinama svi drkaju na taj miktek? Otkud je ta firma nikla i kad? I zasto se odjednom razvikala,da li netko ima njihove auspuhe stare 10ak godina i u kakvom wu danas stanju? http://millteksport.com/about.cfm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Može al će ti javljati CEL tj. Check Engine .. ovo možeš riješiti sa ektenderom za lambda sondu ili chipom Onda gdje i kako to napraviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 (edited) Ja sam imao na downpipeu ali to se napravi na zadnjem loncu . Pa moze biti skroz protocan ili ici kroz lonac ... Ili se slozi tako da se moze regulirati zvuk sa klapnom . Da se slozit kako hocete . Ja sam imao pol metra iza turba fi100 klapnu ... To je bilo samo za tunele Edit : po meni je glupo slozit nesto sto ima stalno isti zvuk , jer ono sto te zadovoljava po gradu ne zadovoljava po autoputu . Ja bi si pucao u glavu da nisam imao klapnu i da mi je stalno brencalo po autoputu ! Zato je klapna odlicna stvar , a ne kosta milione ... Edited March 6, 2013 by Mille Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Ja sam imao na downpipeu ali to se napravi na zadnjem loncu . Pa moze biti skroz protocan ili ici kroz lonac ... Ili se slozi tako da se moze regulirati zvuk sa klapnom . Da se slozit kako hocete . Ja sam imao pol metra iza turba fi100 klapnu ... To je bilo samo za tunele Ti radis i dalje takve stvari (ispuh, grane....)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now