Jump to content

preporuka auspuha

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

zabrijao si, crni r32 nikada nije bio u Ogulinu, a ovo šta ti govoriš je bio plavi r32, od Dana, auto je oduzet kao i drugi im auti(ne plaćanje, al nebitno sada) ali je ponovno u Og kod jednog drugog dečka

jbg ne sjecam se..bio je taman haha

...al to mi je bilo najblize gs..da je Dario pomijesao...a na kraju sam i ja :P

Meni se isto taj supersprint najbolje cuje.

A kad vec o auspusima raspravljamo, da pitam tu,u zadnjih par godinama svi drkaju na taj miktek? Otkud je ta firma nikla i kad? I zasto se odjednom razvikala,da li netko ima njihove auspuhe stare 10ak godina i u kakvom wu danas stanju?

Na nebi mogao poći spavat a da u temi auspuha za beštije ne spomenem g. Milakovića! :)

Iako bi meni bilo naj bolje da ga ne reklamiram da ima čim više vremena da mi napravi granu za EFRku :D

U svakom slučaju, moja preporuka na Milletech. Moj se na 5 cilindara čuje kao.... uh, svršit ću ako napišem! :)

Moj R32 nije imao niti kap metalnoga zvuka , a toga me najviše bilo strah kada smo radili auspuh

tvoj r32 je ima zvuk ubi bože kad si bija u st ispid zgrade mi i zaturira dešava se drugi svijetski rat a ne normalan zvuk auta

Ja sam imao na downpipeu ali to se napravi na zadnjem loncu . Pa moze biti skroz protocan ili ici kroz lonac ... Ili se slozi tako da se moze regulirati zvuk sa klapnom .

Da se slozit kako hocete . Ja sam imao pol metra iza turba fi100 klapnu ... To je bilo samo za tunele :)

Edit : po meni je glupo slozit nesto sto ima stalno isti zvuk , jer ono sto te zadovoljava po gradu ne zadovoljava po autoputu . Ja bi si pucao u glavu da nisam imao klapnu i da mi je stalno brencalo po autoputu !

Zato je klapna odlicna stvar , a ne kosta milione ...

Edited by Mille

Ja sam imao na downpipeu ali to se napravi na zadnjem loncu . Pa moze biti skroz protocan ili ici kroz lonac ... Ili se slozi tako da se moze regulirati zvuk sa klapnom .

Da se slozit kako hocete . Ja sam imao pol metra iza turba fi100 klapnu ... To je bilo samo za tunele :)

Ti radis i dalje takve stvari (ispuh, grane....)??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...