Josip Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 U fazi sam kupovine sport kat-a 200 ćelija pa me zanimaju iskustva sa katalizatorima po 100-150 eura i onih po 300-400. Na ebayu sad ima po 100-150 eura magnaflow katalizatora pa razmišljam da to uzmem, čini mi se kao bolja varijanta nego vozit se bez njega, smrdi mi iza auta po benzinu ko da će svaki čas procurit na nastavke:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imao Magnaflow od cca 150 € na 200-tinjak ks turbaku, na eko testu CO 0.007 na višim okretajima, definitivno preporuka :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imao na Cliu Miltekov za 400€ 200 ćelija i nikakvih problema na eko-testu nisam imao...sad, kakav je u usporedbi sa drugima, nemam pojma. Razmišljam sad da ga natrag vratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 pa razlika ej baš u tom broju ćelija. što ih je manje znači da su prohodnije odn veće i time da je kat "sporckiji" za tarbo benzinere se uglavnom uzimaju 100 ćelijski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 pa razlika ej baš u tom broju ćelija.što ih je manje znači da su prohodnije odn veće i time da je kat "sporckiji" za tarbo benzinere se uglavnom uzimaju 100 ćelijski To mi je jasno, ali sam mislio u usporedbi sa konkurencijom istih specifikacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 pa zasto su onda skuplji ovi s manje celija u odnosu ovi normalnih s vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Prema iskustvima ekipe iz UK kojima su se većinom poraspadali ti "jeftiniji" katalizatori na ozbiljnije tuniranim motorima uzeo sam HJS Motorsport kat. Skup je, ali vjerujem da valja. Ekotest prolazim bez problema. Pitanje je za koju je snagu / protok deklariran koji kat i što je zbilja sposoban podnijeti. Da si nepotrebno ne stvoriš restrikciju u ispuhu. Iako, da mi auto radi bez problema i ne pali check engine ako nemam katalizator, ja bih se vozio bez njega. Imat ćeš više snage baš iz razloga što nema restrikcije u ispuhu, i još si uštedio min. 150 €. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 pa zasto su onda skuplji ovi s manje celija u odnosu ovi normalnih s vise? Di si to vidio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 To mi je jasno, ali sam mislio u usporedbi sa konkurencijom istih specifikacija. ma ja u zadnje vrijeme i to duže čitam samo prvi post topica tako da sam pisao samo vezano uz josipov Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 U fazi sam kupovine sport kat-a 200 ćelija pa me zanimaju iskustva sa katalizatorima po 100-150 eura i onih po 300-400. Na ebayu sad ima po 100-150 eura magnaflow katalizatora pa razmišljam da to uzmem, čini mi se kao bolja varijanta nego vozit se bez njega, smrdi mi iza auta po benzinu ko da će svaki čas procurit na nastavke:D pitas za 1.8T? sta ce ti kat uopce? ustedi si novce, stavi ravnu cijev + varalica (50-ak kn) i dobar lonac iza i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 (edited) pitas za 1.8T? sta ce ti kat uopce? ustedi si novce, stavi ravnu cijev + varalica (50-ak kn) i dobar lonac iza i to je to Takav setup i imam složen, fi 70 sole komplet bez kat-a i protočni zadnji lonac....malo mi je glasan za svaki dan pa bi ga htio bar malo utišat, što se tiče snage 210-220 ks će bit u upotrebi nakon čipanja kod Elmina Edited March 11, 2013 by Josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now