Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frenda zanimaju KW coiloveri koje prodaje Amoc preko Njuskala.

Navodno su korišteni 6 mjeseci te slani u KW na reparaciju.

Prodaju se bez jamstva.

Koliko ova priča drži vodu?

Što se uopće reparira na coiloverima te da li je preporučljivo uzeti ili ne?

Posted

nedavno je i ovdje bio oglas za iste. Da reparirane su, ja sam ih mislio sebi uzeti. Ali sto ako uzmes, montiras i nesto ne valja? Mozda bolje ipak skupit lovu za nesto drugo?

Posted
pa i rijeci isto onaj kaj amortizere reparira isto može

A slušaj meni je receno da najvjerovatnije nitko tu ne može reparirat gewindu osim matične firme.

MBC-u je poslan upit, pa cemo vidit

Posted
a gle gewinda je amortizer :) onaj tko reparira amortizere i zna šta radi, može reparirati. ;)

DA ali koliko sam razumija moja gewinda je punjena i uljem i plinom tako da je tu kao problem

Posted

sve utjeće...poželjno bi bilo da uvijek bude u svom radnom područuju,zato se i ne preporuča spuštanje oprugama za više od 4 cm...ako se spusti više obično "klip lupa u dno" recimo to tako i dobije ventili ili nešto po piksi...isto tako semerinzi koji drže to ulje unutra se troše s vremenom

još koliko znam gewinde reparira i testira neno iz križevaca,ima firmu,ne znam jel je tu

U biti sve se može popraviti osim oštečenja na klipu...

Posted
sve utjeće...poželjno bi bilo da uvijek bude u svom radnom područuju,zato se i ne preporuča spuštanje oprugama za više od 4 cm...ako se spusti više obično "klip lupa u dno" recimo to tako i dobije ventili ili nešto po piksi...isto tako semerinzi koji drže to ulje unutra se troše s vremenom

još koliko znam gewinde reparira i testira neno iz križevaca,ima firmu,ne znam jel je tu

U biti sve se može popraviti osim oštečenja na klipu...

ja sam nosio u Kž svoju weitec koja ima štelanje tvrdoce pa je reko da nemoze ...

cuo sam se sa mbc reko je da moze pa cu poslat da vidim sta ce napravit ;)

Posted
ja sam nosio u Kž svoju weitec koja ima štelanje tvrdoce pa je reko da nemoze ...

cuo sam se sa mbc reko je da moze pa cu poslat da vidim sta ce napravit ;)

Meni je isto reka da može, aj ako budeš uskoro nosija, pa javi jel dobro napravija.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...