niknejm Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Frenda zanimaju KW coiloveri koje prodaje Amoc preko Njuskala. Navodno su korišteni 6 mjeseci te slani u KW na reparaciju. Prodaju se bez jamstva. Koliko ova priča drži vodu? Što se uopće reparira na coiloverima te da li je preporučljivo uzeti ili ne?
KIMI_1.8T Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ako imaju racun od repariranja, zasto ne. Najcesce se mijenjaju: simering, ventili, lezaj i klip jer su to dijelovi koji odlaze.
Luky Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=show_store&sort=new&&store_id=348157&page=2 evo oglasa.. ne vidim nigdje reparirane..
Joo Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 nedavno je i ovdje bio oglas za iste. Da reparirane su, ja sam ih mislio sebi uzeti. Ali sto ako uzmes, montiras i nesto ne valja? Mozda bolje ipak skupit lovu za nesto drugo?
Zivac2 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 pa i rijeci isto onaj kaj amortizere reparira isto može
DRAGON Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 pa i rijeci isto onaj kaj amortizere reparira isto može A slušaj meni je receno da najvjerovatnije nitko tu ne može reparirat gewindu osim matične firme. MBC-u je poslan upit, pa cemo vidit
Zivac2 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 a gle gewinda je amortizer onaj tko reparira amortizere i zna šta radi, može reparirati.
DRAGON Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 a gle gewinda je amortizer onaj tko reparira amortizere i zna šta radi, može reparirati. DA ali koliko sam razumija moja gewinda je punjena i uljem i plinom tako da je tu kao problem
KA2001MR Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Kod osrava je napravljeno da kad ulosci odu da se jednostavno ulosci zamijene za 100€ i imas nove gewinde.
Drag_steer Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 sta ustvari sjebe amortizer najvise? ono kad sastavi pa dodje do kraja?
Vucko Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 sve utjeće...poželjno bi bilo da uvijek bude u svom radnom područuju,zato se i ne preporuča spuštanje oprugama za više od 4 cm...ako se spusti više obično "klip lupa u dno" recimo to tako i dobije ventili ili nešto po piksi...isto tako semerinzi koji drže to ulje unutra se troše s vremenom još koliko znam gewinde reparira i testira neno iz križevaca,ima firmu,ne znam jel je tu U biti sve se može popraviti osim oštečenja na klipu...
Petar001 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 sve utjeće...poželjno bi bilo da uvijek bude u svom radnom područuju,zato se i ne preporuča spuštanje oprugama za više od 4 cm...ako se spusti više obično "klip lupa u dno" recimo to tako i dobije ventili ili nešto po piksi...isto tako semerinzi koji drže to ulje unutra se troše s vremenom još koliko znam gewinde reparira i testira neno iz križevaca,ima firmu,ne znam jel je tu U biti sve se može popraviti osim oštečenja na klipu... ja sam nosio u Kž svoju weitec koja ima štelanje tvrdoce pa je reko da nemoze ... cuo sam se sa mbc reko je da moze pa cu poslat da vidim sta ce napravit
DRAGON Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ja sam nosio u Kž svoju weitec koja ima štelanje tvrdoce pa je reko da nemoze ...cuo sam se sa mbc reko je da moze pa cu poslat da vidim sta ce napravit Meni je isto reka da može, aj ako budeš uskoro nosija, pa javi jel dobro napravija.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now