Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav,

ima netko-nekog ili je ekstra zadovoljan nekim Honda servisom iz Zagreba?

Radi se o garantnoj zamjeni nekakvog djela na autu. Dopis za opoziv je bio u 10-tom mjesecu 2012..

Hvala

Posted

Prihvatit ce ti to u kojem god servisu, to je njihova obaveza, reci da si pomorac ili sta god i da si zapeo u Brazilu, ja sam redovno te sprehe prodavao liku u Citroen Hrvatska kad me jebao da su se ljudi trebali ranije odazvat, pa je problazilo svaki put...meni je bila muka sa tim kampanjama kad sam bio voditelj garancija jel ljude je bolio kurac, onda sam morao ljude ganjat da dodju u servis napravit...

Posted

vjerovatno mjenjaš ispušnu na dizelu...uglavno ruting komotno za to možeš posjetit...popravili su se navodno u zadnje vrijeme glede usluge i odnosa prema kupcu

Posted

Ma ne, nego neki prekidač na vozačkim vratima od kojih se auto može zapalit LOL + mislim da brava nešto ne radi + špricalica za far... a za Ruting sam čuo da su skupi i neljubazni. Pa zato tražim nekog na preporuku.

Posted

Odnos prema kupcu u Rutingu se dramatično promijenio...svako malo me zovu na telefon i nude nekaj...

Kas sam kupovao auto otišao sam u Automehaniku jer me u Rutingu skoro pola sata nitko nije doživio prije 8 godina.

Sve garancijske promjene su vrlo brzo rješavali.. (Zagreb)

• 3 weeks later...
Posted
Bio u Rutingu, rijesili problem.

BTW > kakav je to servis bez vulkanizacije? :D

He, he...kakav je to dućan s OEM Honda dijelovima u sklopu servisa na Jankomiru koji radi od 08-16h?....oni vjerojatno nisu čuli da ima ljudi koji rade baš u to vrijeme i baš i ne mogu izać s posla sam tak....

Posted
He, he...kakav je to dućan s OEM Honda dijelovima u sklopu servisa na Jankomiru koji radi od 08-16h?....oni vjerojatno nisu čuli da ima ljudi koji rade baš u to vrijeme i baš i ne mogu izać s posla sam tak....

Ne, nego su oni mišljenja da se Honde ne kvare, pa da ljudima rez. dijelovi niti ne trebaju :lol:.

• 12 years later...
Posted (edited)

Long time no see!
Pozdrav svima koji me se sjecaju iako nisam nista radio na forumu 5 godina.
Da ne otvaram nepotrebno jos jednu temu, je li Ruting i dalje preporucljiv za servis ili da trazim dalje?
(Dogovorio sam kupovinu Accorda 2.2i-dtec S-Type, 2014., ali ce kupoprodaja biti realizirana tek za tjedan dana jer sam na putu)

I usput, koga preporucate da mi sredi nesto da se moze preko BT pustati glazba sa Spotify koji je na mobitelu.
Po mogucnosti da se na Hondinom zaslonu mogu vidjeti pjesme i upravljati barem sa "Next" tipkom?

EDIT: S ovim postom sam stekao nagradu "Posting Machine"! Pa, kako je lijepo doci kuci! 😃

Edited by zerowaf
Posted

Bok majstore :-)

Ruting nikad nije bio preporucljiv...nekad je Hadzic u Stefanovcu bio vrh, vidim da radiona dela pa valjda ne bi smio biti problem obzirom da je u pitanju auto iz 2014.g
A za BT ziher ima neki adapter na originalni AUX ulaz, guglaj na Aliji i Ebayu

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk

• Like 1
Posted
1 hour ago, maredo said:

Bok majstore :-)

Ruting nikad nije bio preporucljiv...nekad je Hadzic u Stefanovcu bio vrh, vidim da radiona dela pa valjda ne bi smio biti problem obzirom da je u pitanju auto iz 2014.g
A za BT ziher ima neki adapter na originalni AUX ulaz, guglaj na Aliji i Ebayu

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk

Bok Maredo!!!

Hvala ti za info!

Znaci, Hadzic za servise i BT adapter sa Aux.

Sad je lako guglati kad imam kljucne rijeci! 👍🍻

• Like 1
Posted
9 hours ago, robi said:

Brane u Leskovcu i Gonzo u Sesvetama su dugo vec glavni za honde. Sad koji ti je blize 🙂

Bok Robi i hvala ti!

Ne znam za nijednog od njih, pa ako imaš neko ime servisa, adresu, kontakt, Web link, bi li mogao napisati ovdje?
Što se udaljenosti tiče, oba su mi jednako blizu/daleko.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...