plastikman Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Dakle na superbici prve generaciije napravim postupak tako da ugasim auto, ugasim svjetla, blicnem, i lupim po trubi...upale mi se kratka svjetla kad otvorim vrata dakle imam coming home funkciju, ALI odmah sljedeće gašenje paljenje ona ne radi. Da li neko zna u čemu je problem?HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 SAZNAO______________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 imas manualnu verziju isto ko i ja na leonu. da bi imao automatsku verziju mislim da treba imat samozatamnjujuci unutarnji retrovizor, ili tak nes Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Imam samozatamnjujući retrovizor ali koliko sam saznao to moram svaki put ponoviti taj slijed da bi radilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Ne može se namjestiti trajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 el to kad otključavaš il zaključavaš auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 To je kad izađeš iz auta tj otvoriš vrata onda se upale kratka svjetla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 kod mene ima ovaj sistem.. znači ugasim auto, ostavim upaljena svijetla, i kad ga zaključam nakon 10 sekundi se ugase.. mogu namjestit na kolko god, ja sam stavio 10 sekundi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Ti imaš drugu generaciju procesora, moj je stariji. Nego kako si to namjestio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 a preko VAG COM-a.. samo moram špricanje farova još riješit.. ja sam mislio da sam dobro napravio, ono još gore, sad špricaju još više.. hahahha.. jer kod mene je nešto u milisekundama, nije u intervalima špricanja, pa sam sjebao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Ima ko dole da ima VAG COM i da zna čeprkat po tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 javi se tihiju, on ce nekaj iskemijat vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ima ko dole da ima VAG COM i da zna čeprkat po tome? ja imam VAG COM, samo neka netko kaže sto treba, nije to problem.. Ja ne znam tih nekih kodova itd, nesto sitno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 ja na leonu imam coming/leaving home funkciju i mogu namještati na samom displayu koliko da mi gore svijetla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 a di vi parkirate? u tunelu? ..ja sam to treci dan sve iskljucio.. cuca bateriju zaqrac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 ja na leonu imam coming/leaving home funkciju i mogu namještati na samom displayu koliko da mi gore svijetla.... ti imaš veliki MFD.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 ti imaš veliki MFD.. True ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 I ako tvornički nemaš opciju uključivanja preko vcds-a, javi se Tihiju, pa će ti on to sve rješit za male novce da radi ko tvornički ili drugačije po želji http://www.myhraweb.com/member.php?1300-Tihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 a di vi parkirate? u tunelu? ..ja sam to treci dan sve iskljucio.. cuca bateriju zaqrac.. Baš to, imam to na Audiju i svaki put kad dođem s tim kod cure, baba iz stana do (ona što glumi videonadzor tj cijeli dan je na prozoru) odmah se dere s 4og kata 'sinko ostala su ti svjetla na autu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lela Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 meni su se derali da mi je auto ostalo upaljeno,da ce potrosit gorivo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Mene je s Leonon zabrinuto zaustavio bio susjed da mi je nesto otislo da se auto zna sam upaliti...mlađi lik nije me uopce skuzio kad sam mu objasnio kako to radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 meni se svijetla pale cim spustim rucnu i gase cim ju podignem tako da prekidac uopce ne koristim. A za daljinsko tu ne ugraduju mikroprekidace za ler nego da bi mogao uopce upalit auto poslije moram kad stanem drzat kuplung i kocnicu, ubacit u ler, pustit kuplung, povuc rucnu, pustit kocnicu, izvadit kljuc i auto ostaje radit i onda kad izadem i zatvorim vrata auto se zakljuca i ugasi :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Meni je ta funkcija općenito besmislena s obzirom da ako sparkam auto na parking ili osvjetljava šumu ili osvjetljava cestu (ovisno dal se parkam na nos ili dupe)... A i nije da živim u nekoj kmici pa ne vidim di su mi vrata... Šminkeraj, niš drugo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Dakle na superbici prve generaciije napravim postupak tako da ugasim auto, ugasim svjetla, blicnem, i lupim po trubi...upale mi se kratka svjetla kad otvorim vrata dakle imam coming home funkciju, ALI odmah sljedeće gašenje paljenje ona ne radi.Da li neko zna u čemu je problem?HVALA RESPEKT ako ti se to da radit svaki put... još samo ako moraš držat lijevo uho desnom rukom iza glave dok stišćeš trubu.. doživljaj je potpun... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Meni je ta funkcija općenito besmislena s obzirom da ako sparkam auto na parking ili osvjetljava šumu ili osvjetljava cestu (ovisno dal se parkam na nos ili dupe)... A i nije da živim u nekoj kmici pa ne vidim di su mi vrata... Šminkeraj, niš drugo.. +1 Jedino ako se po mrklom mraku sparkiraš 20m točno ispred kuće (naravno, ako imaš kuću, prilaz, živiš u šumetini, itd... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now