Kroky Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Sve stima, al to nije proizvod da se samo nadrlja na auto i eto super je (kao sto je neki quickwax itd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Tak je, tražim neki quickwax do 150kn Ovaj dosta hvale na netu, pa reko da i to probam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Tak je, tražim neki quickwax do 150kn Ovaj dosta hvale na netu, pa reko da i to probam....Frend ga je kupil i stigao je ali nikak isprobat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 1 hour ago, Bezimeni said: Tak je, tražim neki quickwax do 150kn Ovaj dosta hvale na netu, pa reko da i to probam.... Ak hoces nekaj kaj super funkcionira, moja preporuka bouncers done&dusted. Svako malo probam nekaj novo, al uvijek se vratim na taj bouncers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Tak je, tražim neki quickwax do 150kn Ovaj dosta hvale na netu, pa reko da i to probam....Sonax PNS.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 pa ja sam ga stavio sam na opla i radi posao a trajnost je neusporediva sa ovim all in one rjesenjima. je skuplje u startu, ali dugorocno je bolje Kolko komplicirano odraditi to, jel moguce to odradit u dvoristu ili mora bit ono dobro osvjetljena garaza? Koja si sredstva koristio prije nanosenja kako bi ocistio povrsinu? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Just now, marin2405 said: Kolko komplicirano odraditi to, jel moguce to odradit u dvoristu ili mora bit ono dobro osvjetljena garaza? Koja si sredstva koristio prije nanosenja kako bi ocistio povrsinu? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk opro auto. glina opro opet osusio dobro. pogledo par YT diy filmica namazo obriso ostavio prek noci u garazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Kolko komplicirano odraditi to, jel moguce to odradit u dvoristu ili mora bit ono dobro osvjetljena garaza? Koja si sredstva koristio prije nanosenja kako bi ocistio povrsinu? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći TapatalkZahtijeva jebenu pripremu laka, obvezno poliranje, odmašćivanje, nesmije biti vlage u zraku prilikom nanošenja, temp min 15, barem 3 nove mf krpe i jako dobra rasvijeta... U glavnom nije za svakoga ali da vrijedi svake kune vrijedi Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Zahtijeva jebenu pripremu laka, obvezno poliranje, odmašćivanje, nesmije biti vlage u zraku prilikom nanošenja, temp min 15, barem 3 nove mf krpe i jako dobra rasvijeta... U glavnom nije za svakoga ali da vrijedi svake kune vrijedi Poslano sa mog SM-G960F koristeći TapatalkKolko dode onda takav tretman (poliranje i zastita)? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Rekli su gore, 500€. Poliranje + nanošenje keramike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 1 hour ago, Damba said: Zahtijeva jebenu pripremu laka, obvezno poliranje, odmašćivanje, nesmije biti vlage u zraku prilikom nanošenja, temp min 15, barem 3 nove mf krpe i jako dobra rasvijeta... U glavnom nije za svakoga ali da vrijedi svake kune vrijedi Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk Jesi ti kad stavljao to na auto? Kompliciras bezveze, po ovome kaj je @Dario napisao, uopce nije problem ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 https://www.facebook.com/AUTO-Sjaj-Car-detailing-PDR-215810015114486/Poslano sa mog SM-G960F koristeći TapatalkMoja stranica, pregledajte radove Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 1 hour ago, Kroky said: Jesi ti kad stavljao to na auto? Kompliciras bezveze, po ovome kaj je @Dario napisao, uopce nije problem ? apsolutno nikakva nauka, komplicirate bezveze napravio sam kako sam napisao i gle jebenog cuda radi ono za sto je namjenjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Ne kuzis, hidrofobnost ce imat taman da nisi ni oprao auto, nego je stvar u tome da se postavlja sa odgovarajucom pripremom, kontrolom postupka i da u odgovarajucim uvjetima moze proc cure time. A ti nisi osigurao nista od toga (i ne, samo gliniranje nije dovoljno IMHO). I najbitnije od svega, ako i skuzis da si negdje zeznuo, nije to qd ili sl da ces uzet ipu i skinut ga, pa popravit. Ok, to nije CSB da ga mogu postavljat samo akreditirani "detaileri" al svejedno ne znaci da ces ga kupit i ajmo to namazat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 kak onda nema nikakvih fleka nicega na laku i odbija vodu isto ko i kako je na golfu. radi aspolutno identicno ja ti kazem iskustvo iz prve ruke DIY doma u garazi kako sam napravio i jos je miš siva boja, nije bijela pa da se ne kuzi negdje ako je fulano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 ma za tako neki daily driver, ne vidim problema u ovome kako je Dario napravio. Neka je dobio 90% dobar proizvod, super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Pomagajte,Ovo mi je prvo auto koje ima koža/alcantara/tkanina unutrašnjost pa me zanima kako to čistiti.Ništa extra profesionalno nego da održavam, pobrišem prašinu i to.Kožna je armatura Alcantara umetak na armaturiTkanina/koža siceviSlike:Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 ... dajte neku preporuku za zaštitu za prednju šajbu... neki dobar premaz, a da mi ne zapinju brisači nakon aplikacije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Gtechniq G1Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Meni se Angelwax h2go pokazao vrhunski, traje i traje https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-h2go-100ml/ Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Ja se opskrbio angelwaxom Samo najbolje !!! Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Meni se Angelwax h2go pokazao vrhunski, traje i traje https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-h2go-100ml/ Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Ja se opskrbio angelwaxom Samo najbolje !!! Poslano sa mog EML-L29 koristeći TapatalkKad testiramo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Mazemo sljedeci petak , subotu Pa ces testirat kak se ponaša i koliko traje Preskup je za obične aute Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 ... dajte mi jos neki prijedlog za ove vanjske plasticne dijelove branika... gledao sam onaj neki gyeon trim, jel to ok... ili ima nesto bolje sto preporucate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Dosao iz Austrije na vikend uljepšavanje Sve Angelwax proizvodi korišteni Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 @brba...kad dođem u Zagreb ostavljam ti kola na generalno zakon izgleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now