gmajna Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Moze koje iskustvo? NAVODNO bitno smanjuje vijek trajanja turba sto mi i ne odgovara ako je tako, a s druge strane navodno turbo blanket + omotan down pipe i dalje auspuh do barem sredine auta daje nesto konja Ajd koja pametna, da se bas ne oslanjam na seoske price Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Konja nečeš dobit, temp motornog prostora češ značajno smanjit. Nemaš brige za turbo. Što se mene tiče go for it Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Bacale su se neke cifre da auto od 200ks sa takvom kombinacijom dobije od 3-8ks... :huh: Najvise me zabrinjavalo da li ce utjecati na zivotni vijek turba. Ako nece onda super:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 I kenwood naljepnica daje cca 12KS ako je montirana na zadnjem staklu, 2,83cm od gornjeg ruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 U biti samo odvodjenje topline iz motornog prostora. Kako sam i mislio. Ali i to mi je dovoljno ako nema negativnih nuspojava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Mozes i u keramiku cijeli sustav roknut Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Mozes i u keramiku cijeli sustav roknut Ajd zovem te sutra :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Moze koje iskustvo? NAVODNO bitno smanjuje vijek trajanja turba sto mi i ne odgovara ako je tako, a s druge strane navodno turbo blanket + omotan down pipe i dalje auspuh do barem sredine auta daje nesto konja Ajd koja pametna, da se bas ne oslanjam na seoske price Konje neces sigurno dobiti, vijek trajanja turbine ce se neznacajno smanjiti(pogotovo ako imas hladenje s vodom). A ako ti je motorni prostor prevruc, onda se isplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now