Unknown Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 gdje se moze kod nas nabaviti fly eyes kit folija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Nigdi..engleska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 gledao sam tu http://www.flyeyeskit.co.uk/ ali pise da nemaju na zalhi trenutno ima jos koji drugi sajt Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Ja sam bas tu naruciva..al ljetos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Imam ja, kolko se sjecam veci je komad, samo moram vidjet koje su dimenzije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 nije za mene za frendicu je, treba za prednje i straznja farove. pa reci cijenu ako bu dost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 koje dimenzije trebaš ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 I meni bi trebalo.. Cca 50x 25 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Znači ovako kaže frend cca 100-150kn kvadrat Sama po sebi je bijela folija,dakle sprej i mjenja se boja po želji...trenutno mu ne radi printer da bubne crni print preko toga Kaže da baš i ne bi preporučio za farove...rekao je 6000K xenon njemu ubilo u pola U biti je to folija koju kombiji i caddy razni recimo na zadnjim sajbama imaju sa printom nekim u boji s vanjske strane...prema unutra se ne vidi baš puno dok se prema van vidi ali smanjeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 sad sam izmjerio, ostao mi je komad 50x43cm. mislio sam da je vise... crne boje je, ko hoce nek si dode po to u dugo selo ili sesvete. postom nebi slao jer fakat nemam vremena natezat se s tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 190kn je kod mene cca 1400x710 Imam 10ak komada doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 190kn je kod mene cca 1400x710 Imam 10ak komada doma. ali ta ima ljepljivu kontra stranu i manje su rupe a veci dio izmedu rupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 ali ta ima ljepljivu kontra stranu i manje su rupe a veci dio izmedu rupa Ima ljepljivu bijelu stranu, lijepi se s vanjske strane fara i izvana je crna. Ne kuzim kaj si htio rec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 nije za mene za frendicu je, treba za prednje i straznja farove. pa reci cijenu ako bu dost najbolje ti je dati farove bilo kome od firmi koje rade sa folijama i oslikavanjem pa ti to i odrade...ugl svi imaju tu perforiranu foliju...jbg ja ih znam par ali iz Slavonije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Svi koji rade sa tim folijama uzimaju 500kn samo za dva štop svjetla (ajde 400kn za forumske popuste). Ja sam sebi za nepunih 200kn bio prešao oba štopa, zadnju maglenku + zadnje rikverc svjetlo, malo treće štop svjetlo, obje prednje maglenke, malene bočne žmigavce i još mi je toga bilo ostalo te sam frendu bio neke sitnice tom folijom prešao (mačje oči i sl.) i nešto sitno sam bio razdijelio. Znači pričam baš o FlyEyes kit foliji naručenoj u GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Ima ljepljivu bijelu stranu, lijepi se s vanjske strane fara i izvana je crna. Ne kuzim kaj si htio rec... pa dali je ista ko i ta to me zanima ? ili je ona standard za printanje za izloge jer ta nije ni slicna ovoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Stavim slike sutra navečer pa ćeš vidjet kako je to izgledalo na mom poliću Nisam s te stranice naručivao, naručio sam bijelu i stavljao crni print gore...nikakvi sprejevi i gluposti, nije shit od folije a print je vrh onoga što se nudi u RH Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 ja to na z3 dugo vec vozim, dok sam imao xenon bilo je ok, malo je ubilo svijetlo, al se vidilo sada imam halogenke i pusching zesci haha budem vjerojatno skinuo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now