JosipZG Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 i ja prije par minuta ostavio čeljusti u gumametalu da to izvade al kažu da će bit možda četvrtak gotovo a možda petak meni je bitno da bude u četvrtak da to stavim na auto jer za vikend imam trku u puli a moram još prije nešto obavljat u crikvenici i senju i bilo bi mi puno jednostavnije u četvrtak krenut iz ZG tko još to može izvadit? planiram u četvrtak nazvat ove i pitat dal će bit gotovo taj dan il da dođem po čeljusti i vozim nekom drugom na napravi posao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mzic Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Skini celjust dolje, ubaci izmedju plocica neko drvo, zakreni da je cijev na najgornjem polozaju i odzraci na cijevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 (edited) dobra ideja :thumbsup: to nek bude zadnja opcija, jer bi htio to riješit da bude složeno kak spada Edited April 30, 2013 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 pa to bi trebalo sa crvom iliti svinjskim repom ići bez problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 micek kaj nebi to naš klupski chef mechanic trebao moć riješit? sad mi je tek sinulo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 pa to bi trebalo sa crvom iliti svinjskim repom ići bez problema... http://www.toolstation.com/images/library/stock/webbig/51010.jpg mislim i ja da bi, al gdje to kupit? ima to svaki tokar? ako uspijem to kupit i riješit, gdje nabavit novi odzračivač? Nicol :thumbsup: sve znaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 (edited) te kontra nareznice mozes kupit u bauhausu, pevecu... a anlihtere/odzracivace znam da imaju u ducanu s desne strane av.Dubrava prije okretista Dubec (mislim da se ducan zove "Volan" ali nisam ziher) edit: pazi samo kad radit s tim kontra nareznicama da ne puknu, nisu bas neke ekstra kvalitete ovi setovi sta se kod nas prodaju Edited April 30, 2013 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 znam na koji dućan misliš- autovolan :thumbsup: tnx svima, ak ovaj to nebude mogo u četvrtak dovršit onda kupujem alat, dobro ga je imat u radioni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 ja sam na ebayu kupio za 40-50 kn set kao na slici... jest da sam polomio jedan, ali sam ga fakat maltretirao..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Ma nije valjda da su ajnlihteri pukli? :lol: Ja svaki put imam psihičke pripreme prije odzračivanja kočnica zbog tih jebenih ajnlihtera. Mislim da u PA imaš, al je cijena popularna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 zvao sam u gumametal i rekli su da će bit danas gotovo 100kn ja sam na ebayu kupio za 40-50 kn set kao na slici...jest da sam polomio jedan, ali sam ga fakat maltretirao..... odlično, probat ću pronać i kupit set :thumbsup: Ma nije valjda da su ajnlihteri pukli? :lol: Ja svaki put imam psihičke pripreme prije odzračivanja kočnica zbog tih jebenih ajnlihtera. Mislim da u PA imaš, al je cijena popularna. hehehe da, vole puknut. ovaj put neću trebat u PA(mislim da ovi stave nove) al dobro da znam za ubuduće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Probaj ih namazat prije montaze sa bakrenom masti..vjerujem da bi trebalo bit bolje sljedeci put kad ces skidat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 evo mali update čeljusti podignute, montirane i sistem odzračen dođem u pulu na utrku (fala bogu dan ranije), odem tamo na špur i vidim da su čeljusti mokre- lagano curi ulje.gnjavili se par sati dok to nismo nekak zaštopali i na kraju odzračili na lajtunzima uništili su navoj vjerojatno dok su bušili i stavili nove odzračnike uz napomenu "nemojte jako stezat" nije prvi put da useru stvar u zadnje vrijeme i više me neće vidjet tamo nit ću ikoga više poslati njima Probaj ih namazat prije montaze sa bakrenom masti..vjerujem da bi trebalo bit bolje sljedeci put kad ces skidat.. ubuduće ću probati tak, tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Sve je više tih "jebenih majstora" koji su se pokvarili...poštene ljude koji znaju posao više nece plačat i ostanu samo jebivetri,zato preporučit nekoga bez grča u želudcu je jako teško danas. Najpametnije bi ti bilo poskidat to dolje...provjeriti kakvi su navoji...provjerit kakve nove odzračnike možeš nabavit i narezat navoje za njih...ako je oštečen navoj sad potraži veca samo pazi da ima dosta mesa za narezat i kao što je bartol rekao malo bakrene masti na navoj i opet ne pretjerano zatezat...ja sam frendu problem rješio samo dodavanjem tanke bakrene pločice ispod samog odzračivača jer onda dosta "mekse" se zasarafi i nekak imam dojam da sam manje zategnuo a bolje da dihta Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 tako je, nažalost ih se puno pokvarilo u zadnje vrijeme to je sad i u planu, sadašnji M7 narezat na M8 ili čak M10(ako taj onda ostane još oko 2mm mesa okolo) pa bi moralo bit dobro al naravno prije toga vidjet dal se mogu nabavit takvi odzračnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 (edited) tako je, nažalost ih se puno pokvarilo u zadnje vrijeme to je sad i u planu, sadašnji M7 narezat na M8 ili čak M10(ako taj onda ostane još oko 2mm mesa okolo) pa bi moralo bit dobro al naravno prije toga vidjet dal se mogu nabavit takvi odzračnici Meni su na prednjim čeljustima veći (ventilirajuče), tak da možda za njih narezat. Sad ću ti pogledat koji su točno na serviceboxu. Mislim da su M10, šifra 442826, na serviceboxu ne piše dimenzija, ali u P.A. za tu šifru kaže OZRAČNIK 10MM i cijena 46,05 kn. Edited May 6, 2013 by Rallye Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 vjerojatno su M10, znam da dost PSA auti ima takve naprijed 46kn neko se dobro najeo droge al ak treba uzet ću to pa sam miran kad smo kod toga bilo bi u redu da smontiram i ja te jače prednje čeljusti kaj doma stoje godinu i pol :jelen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Ima u Auto Sprint Sesvete- Dobrodol odzracnika razlicitih dimenzija i po cijeni cca 10kn/kom. Ja sam uzeo za kumbi i cini mi se da je deblji od auta za 2mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now