Jump to content

**CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2013, Rd.1 - 02.06. 2013**

Recommended Posts

Posted

Svaka cast deckima, pogotovo decku iz italije ;)

inace dvije zamjerke, pauza je bila preeeduga... znaci nazalost dosao pred kraj treninga i onda je bilo najmanje sat i pol pauze, bez nekih vecih popratnih programa, tak da je ekipa zujala na onoj vrucini...

a druga stvar je staza, koja je vec par godina ista, tak da bi se mogla malo promjeniti, ako nis drugo barem smijer :)

Posted

Smjer je promijenjen prije 2 godine ... ne može sad opet :)

Da, dečku iz italije bi ja dao hendikep od 5 bodova za ono .. manualac i sve na ruke ... nevjerojatno ...

Posted

Pauza između treninga i kvalifikacija?

Pa taxi se vozi, samo to ovisi o zaintereseranim vozačima (nije obavzno taxirati) i potražnji.

Onda treba i malo vremena da pripremiš auto ako treba ili si nešto potrgao.

Trebaju vozači pojest&popit, a bogami i posjetitelji.

Da bi mogao biti neki sadžaj extra, naravno i bilo je onog užasa od not so Sexy Car washa, pa stunt drive i to...

Može bolje i sadržajnije, ali treba i $ i €.

Staza je imala 3 inkarnacije i ova trenutna je optimalna.

Sve drugo bi bilo kraće, sporije i neatraktivnije, nepreglednije za gledatelje. (i ovako je ORYX spora staza.)

Posted

također i od mene čestitke....

svi su vozili super, bakula je među prvima otišao na stazu i nije stao praktički s kockom. onaj motor će još 100 000 drifta u crvenom izdržat kak se čini.... :D:D:D

2g me nabada šorakov 8zyl,jučer sam ga se naslušao OPET i najradije bi svoj M52 izvadio i to ubacio jbt pas i sve....:lamo:

bravo dečki :)

znaor je super vozio s obzirom na večer prije :lol::drink::drink:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...