Xman Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Ako ti treba komplet uredjivanje ali bez ravnanja, imas Krkya. Ja sam prezadovoljan kak je napravio moje a bile su dosta površinski sjebane i jos su dvobojne i mat lak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Ja cu svoje odnijeti na ravnanje u Molydon. Felge su stare i ne zelim ih lakirati a cini mi se da su ovi "umjetnici" malo zabrijali Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Eto ja za vikend pokupio felge kod AG-EMa, Sesvete. Dobio preporuku i bogme nisam požalio. Stručno, povoljno te relativno brzo (tjedan dana). Tresle pri nekim brzinama, ništa sad jako ali smetalo. Plus imaju Hunter mašinu što je kategorija za sebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 ja nemam iskustva s njim, valjda me se pobrkalo. ja sam svoje felge sam pripremao i lakirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 1 hour ago, MoschuS said: Ja cu svoje odnijeti na ravnanje u Molydon. Felge su stare i ne zelim ih lakirati a cini mi se da su ovi "umjetnici" malo zabrijali Sent from my LG-D802 using Tapatalk Oni sve sto ne mogu napraviti daju Zugi na popravak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Ne vidim da se puno spominje ali i Bat ravna felge. Jucer ostavio, danas pokupio. Demontaza 4 stare gume, ravnanje 2 felge, montaza, balansiranje i ventili za 4 nove gume = 340kn. Meni se cini sasvim uredu cijena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Za celicne felge, je li se mora ici kod Jelenica, Krune, Slaveka.... ili je dovoljno otici kod bilo kojeg vulkanizera, da je zvekne par puta s cekicem i to je to ;).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 (edited) 10 minutes ago, Joe said: Za celicne felge, je li se mora ici kod Jelenica, Krune, Slaveka.... ili je dovoljno otici kod bilo kojeg vulkanizera, da je zvekne par puta s cekicem i to je to ;).... BAT radi na tom principu čekića i bude odmah gotovo,par puta mi davno ravnao i sve OK Edited April 26, 2019 by Exfreerider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now