Ira Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Poštovani, od sada u našoj ponudi imamo i dezinficiranje unutrašnjosti vozila ozonom, više o tome na http://www.automehanicar.hr/ozon/ Cijena je akcijska i iznosi 90,00kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 mislim da cu poklonit starome jedan ovaj tretman.. unutra damfa ko da je kjepalo nekaj prije 2godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Do kad vrijedi akcija.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Jel ostavlja posljedice? Jer dok se igrao ozonom, bas se vidlo da reagira s skoro svime i ostaju velike posljedice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Posljedice su te ak si unutra onda zdehnes vrlo brzo, ali pošto se ozon jako brzo razgrađuje nema nikakve opasnosti za nikoga Tretman traje oko 1 sat i auto mora raditi cijelo vrijeme (znači treba imati benge u rezervaru) nakon toga se prozrači i to je to. Mi smo isprobali prvo na autima od poznatih, i najviše se kuži razlika u autima gdje se puši i gdje se farta puno :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Znam da se brzo razgraduje, jer reagira s svime. Kod mene se jasno vidi gdje je ozon bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 U ovom slucaju ti sonda visi sa retrovizora i recirkulacija zraka ga jednoliko rasprsuje po cijeloj kabini Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Muva kakve posljedice? ostecenja,fleke na sta mislis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Muva kakve posljedice?ostecenja,fleke na sta mislis?? Pa, ozon je dosta reaktivan, tj. jako oksidira stvari(zato je i otrovan za organizme). Znaci reagirao je s plastikama, drvom ... Sve izgleda kao da je 10godina starije. Ozon je super za dezinfekciju i stvarno dobro ukljanja mirise. Ali i dobro unistave sve drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Iskreno prvi glas da uništava plastiku i drvo, mi smo napravili vec dosta autiju i nisam primjetio da se ista promjenilo osim mirisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 punjenje guma dušikom,masaža čokoladom,chemtrails,čiščenje ozonom,elvis je živ on i tupac piju skupa na kubi pina colade Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Mozda je kod mene bila prevelika kolicina ozona. Ja cesto volim s takvim stvarima pretjerivati Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 kod mene je grdo kad jedem grah zelje a imam kožne siceve pa sve ode gore ništ neide u sic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 prvi put čujem za ovo, učinkovitost se može osjeti prvih 2 dana, a nakon toga sve isto. ko oni sprejevi za dezinfekciju klima i koa otklanjanje mirisa, i onda nakon 2 dana sve isti k da li postoji garancija za učinkovitost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 prvi put čujem za ovo, učinkovitost se može osjeti prvih 2 dana, a nakon toga sve isto. To bi se odnosilo na slučaj da nakon tog tretmana nastaviš sa starim navikama (pušenje, prđenje i sl.) ili ukoliko nakon tretmana ne prakticiraš stare navike a smrad se svejedno vrati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 nisam primjetio da se ista promjenilo osim mirisa znači ima spasa ak mi je riba scurila po autu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 To bi se odnosilo na slučaj da nakon tog tretmana nastaviš sa starim navikama (pušenje, prđenje i sl.) ili ukoliko nakon tretmana ne prakticiraš stare navike a smrad se svejedno vrati? ja ne pušim u autu, niti unosim kakve smradove, a ako i prdnem, otvorim prozor nego jednostavno, stariji auti dobiju unutra miris s vremenom i nema tog spreja koji će to ubiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 znači ima spasa ak mi je riba scurila po autu? Mozemo probati, ipak nema gore stvari od ribljeg smrada :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitti Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Ja bio danas s krampinom na tretmanu i fakat se kuži razlika. Koliko će trajati - ne znam, nisam jebeni vrač, al da radi - radi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ira Posted October 6, 2015 Author Share Posted October 6, 2015 Dragi forumaši... Temperatura je idealna za dezinfekciju ozonom ... Subotom je dezinfekcija SAMO 50,00kn pola sata... Ostalim danima 90,00kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now