Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na auto putu sam prema osijeku, nekih 50ak km od naplatnih, razletila mi se zadnja lijeva guma.

Ima mi netko donjeti/posuditi/prodati bilo kakvu 5*112 sa gumom min 16"???

Placam sve troskove do ovdje

Ako ima netko ajd da me cimne na 099 2830 499...

U autu imam samo onu glupu pjenu za krpanje

• Replies 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Imam i ja jednu viska tj,rezervnu.. Ali mislim da je 5*110... :/

Nadam se da je sve rijeseno ? :)

Btw-Koliko si se vozio kad je roknula ?

Posted

Ja jednom krenuo na more, taman kupio A6 i bilo loše gume gore. Naravno ja gas i pukne guma na 200 kmh. Rezervne nemam, niti ne smijem staviti bilo sta (quattro). Hallo HAK - nakon sat i pol kasnjenja za ekipom dosao na more drugim autom... Od onda stalno HAK ili Oryx :)

Posted

jos jednom zahvala deckima! :notworthy:

imate cugu i smjestaj kad god dodete u osijek! :thumbsup:

brat je vozio izmedju 200-230, sve normalno i samo odjednom pocelo mljeti i to je to... nije ni bacao niti ista

imag0003rxs.jpg

sto se dogodilo...nemam pojma

ali sada imam pravu tunersku felgu :P barem jednu

imag0002kd.jpg

i jebeni audi nema rezervnu gumu nego samo pjenu. nemam cak ni dizalicu i kljuc... :doh:

Posted

i jebeni audi nema rezervnu gumu nego samo pjenu. nemam cak ni dizalicu i kljuc... :doh:

To isto je mene snašlo u Miniju na spuštanju sa sljemena, u nedjelju u pol 1 u noći...

Posted
Dizalica i ključ su bočno u bunkeru.

Znam. Nema. Cak mi u gepeku nije ni dovoljno velika rupa za rezervnu gumu. Mozda zato sto ima spremnik od 90l?

U drugom a6 je sve kako treba, 18" rezervna u normalnoj dimenziji, dizalica i sve...

Posted

Dario i ekipa :thumbsup:

A ovi kitovi za popravak su veliko sranje, u svakom autu sam do sada imao rezervnu, u novom ne dolazi i to ce biti prva investicija....

Posted

Tako i meni bez rezervne gume dolazi auto... Zajebavat se pa ostavit kit ili puknut neku gumu ipak unutra? Iako mislim da nema dosta mjesta...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...