Raptor6767 Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Zvadio van i vulkanizirao ? Ne znam šta je napravio, bio sam u firmi. Ostavio mu auto, a on mi ga dostavio po završetku posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 smartass... sad ne pričamo od hrđi kako Prez voli reći... japanski opel Jbg, danas sam dobre volje, pa prcam. Makar to i inace radim... Ontopic: Zao mi je kaj nemam sliku sa prve sezone 402 SR-a u Gorici. Vozio sam E39 i pokupio sam M10 vijak u gumi 245/45/17 koja je imala ni 2000 km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
problemator Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 ja sam sebi baš napravio rezervnu gumu, uzeo u salonu novu-polovnu felgu koju su skinuli sa nekog Avensisa socijala kojemu su naknadno stavljali alu felge i kupio još jednu gumu i mirna Bosna. nije baš jeftino bilo, ali iskreno kad sam uzimao auto nisam se ni sjetio pitati jel se može doplatiti rezervna guma. jedino što je na knap stalo u rupu, u mm! i upravo mi se ovakva situacija motala po glavi kao što se dogodila Gmajni, što ako budem na autoputu sa obitelji a razleti se guma da je ne možeš pokrpat sa sprejom. sad mi je još lakše zbog potrošenih para! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Frendu na novome s3 pukla tako guma i podrapala se na isti nacin.... 225-35-19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 gmajna> nemoj staviti bilo kakvu gumu ako imaš 4wd, sjebat ćeš diff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 2 Rene - amater bit dis jel pustalo kad si izvadio van :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 (edited) To je trkaći auto - ima i integriran grijač gume :rofl::rofl::rofl: Edited May 24, 2013 by Risbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 oni čepovi što se zabiju i zagriju baš i nisu neka sreca...cesto se zna pojavit bubreg na tom dijelu baš...kod nas pred firmom se zna desit da pokupiš šaraf nekad... obično 3,5x17 svaki put me košta 50kn skidanje,krpanje iznutra i balans,ovi čepovi su dvaput jeftinija solucija ali nemam povjerenja u njih baš s tim eventualno krpam na traktorima ili kombajnima gume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now