Jump to content

auspuh izrada?

Recommended Posts

meni je prije 4 dana Isap slagao po naruđbi savršen lonac za jako malo para, lik je super na Zagrebačkoj puno bliže od Lastovčića, inače kod LAste mi je rađeno večina i za Corollu AE92 i AE86 i nešto za MR2 koljena i sl

meni je prije 4 dana Isap slagao po naruđbi savršen lonac za jako malo para, lik je super na Zagrebačkoj puno bliže od Lastovčića, inače kod LAste mi je rađeno večina i za Corollu AE92 i AE86 i nešto za MR2 koljena i sl

I ja uvijek idem u ISAP. Decki su zakon, brzi i povoljni.

Kod lastovčića se trebaš specijalno dogovarat za cijenu, svaki put kad nazoveš druga cifra

kako dobit nizu? :D

dal se da cijenkat...racun mi ne treba i tako :D?

isap...a ni sam nisam pametan...imam osjecaj da nema izbor nastavaka...svima na bmw isti ugradi

kako dobit nizu? :D

dal se da cijenkat...racun mi ne treba i tako :D?

isap...a ni sam nisam pametan...imam osjecaj da nema izbor nastavaka...svima na bmw isti ugradi

kad ti slozi i veli cijenu (ili prije) , velis ,pa kako sad, na telefon mi rekli (upisi 30% manju cifru) :D tamo ugl ide da da cijenu pa APP. meni je za mazdu (323F 1.8GT)uzeo 600kn (bez cjenjanja op dogovoru), i onda frendu kasnije za isti auto (323F 1.6) isti lonac - 1000 :D

Edited by Misek_Chipsy

1500?

lonac je 400-600 + ovaj mora imat iza izlaz

4 nastavka po 50-100

+ v i piganje cijevi...tak nekak ak se sjecam su njegove racunice.

jedino ti je pitanje oce ti dimit na obje strane, tj ja mislim da nece, nego samo sa strane di je lonac (kraci put itd)

Cyber bi ti mozda mogo sta vise reci, mislim da je pricao da su njemu nest pigali u spirale nesto nesto da dimi na obje strane ,a u pitanju bio sole mozda?

Edited by Misek_Chipsy

pa tako se i nadam oko 1500 :)

(to sam sam slozio u glavi, po cijenama drugih haha)

iskreno ne dira me da dimi na obe strane, ako dimi dimi, ako ne ne :) po zimi se ne vozim, kada se "vidi" haha

jel radio tko kod njih? cijene, kvaliteta?

Meni radili ispusnu granu, puca mi na ruzi gdje se cijevi spajaju....na kraju otisao kod lastovcica i za sad zadovoljan ,a povoljniji....

Dak motorsport radi jako dobro....i pedantan je....ali samo kad nema guzve i kad ima volje....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...