Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prvo zaboravi te kineze. Pravi motorsport fitinzi i lajtunzi koštaju.

Postoji u zagrebu Hansaflex i mogu ti napravit kaj ti treba.

Posted
Ma znam i za njih i za vep..al mislio ovo nesto da si sam mogu doma skrojit da nemoram sto puta u zg..

Mani se i Hansaflexa i VEP-a nego kupi ono sto ti treba i sto je provjereno, jer se sa kocnicama nije za igrati.

Kod nas NITKO nema licencu za izradjivat lajtunge kocnica na motornim vozilima.

Hansaflex to sigurno ne radi, dok VEP hidraulika to radi ali, ..........sve do jednom.

Posted

Zašto bi to bio problem? Hidraulika je svugdje ista, i ako neko crijevo drži 300 bara na radnom stroju, držat će i na kočnicama.

Posted
Mani se i Hansaflexa i VEP-a nego kupi ono sto ti treba i sto je provjereno, jer se sa kocnicama nije za igrati.

Hansaflex to sigurno ne radi, dok VEP hidraulika to radi ali, ..........sve do jednom.

Hel npr.

http://www.lancerregister.com/showthread.php?t=419837

Bio je nedavno i popust, islo je za nekih 45 GBP, to mi se zbilja ne cini previse...

Posted

Ma meni netreba ta kocnice, vec gorivo i mozda odusak motora.. A to bi mozda i ocaj čajnez drzo :)

Posted

Hansaflex ima dobre lajtunge za gorivo, drže i alkohol. Najbolje ti je otić u hansu ili vep i izradit od teflona sve.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...