Bartol Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Dali je ko kupovo na ebayu pletene lajtunge i fitige?? Gledam to malo pa sve u u nekim AN brojevima. Zna li netko nesta vise o tome ili jos bolje radio sa tim? Evo recimo ovaj mi se cini da bi odgovaro po velicini za gorivo, samo bi vjerojatno trebao tokariti prijelaz sa spojit se na rail goriva http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=360529032127&cmd=VIDESC
ZOD Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Prvo zaboravi te kineze. Pravi motorsport fitinzi i lajtunzi koštaju. Postoji u zagrebu Hansaflex i mogu ti napravit kaj ti treba.
Bartol Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Ma znam i za njih i za vep..al mislio ovo nesto da si sam mogu doma skrojit da nemoram sto puta u zg..
KIMI_1.8T Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ma znam i za njih i za vep..al mislio ovo nesto da si sam mogu doma skrojit da nemoram sto puta u zg.. Mani se i Hansaflexa i VEP-a nego kupi ono sto ti treba i sto je provjereno, jer se sa kocnicama nije za igrati. Kod nas NITKO nema licencu za izradjivat lajtunge kocnica na motornim vozilima. Hansaflex to sigurno ne radi, dok VEP hidraulika to radi ali, ..........sve do jednom.
Koko Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Zašto bi to bio problem? Hidraulika je svugdje ista, i ako neko crijevo drži 300 bara na radnom stroju, držat će i na kočnicama.
ND4SPD Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Mani se i Hansaflexa i VEP-a nego kupi ono sto ti treba i sto je provjereno, jer se sa kocnicama nije za igrati.Kod nas NITKO nema licencu za izradjivat lajtunge kocnica na motornim vozilima. Hansaflex to sigurno ne radi, dok VEP hidraulika to radi ali, ..........sve do jednom. Hel npr. http://www.lancerregister.com/showthread.php?t=419837 Bio je nedavno i popust, islo je za nekih 45 GBP, to mi se zbilja ne cini previse...
Bartol Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Mani se i Hansaflexa i VEP-a nego kupi ono sto ti treba i sto je provjereno, jer se sa kocnicama nije za igrati.Kod nas NITKO nema licencu za izradjivat lajtunge kocnica na motornim vozilima. Hansaflex to sigurno ne radi, dok VEP hidraulika to radi ali, ..........sve do jednom. Ma meni netreba ta kocnice, vec gorivo i mozda odusak motora.. A to bi mozda i ocaj čajnez drzo
ZOD Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Hansaflex ima dobre lajtunge za gorivo, drže i alkohol. Najbolje ti je otić u hansu ili vep i izradit od teflona sve.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now