Mario_S3 Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 Ma ja sam stavljao ove male magnetske, nikad problema, a i to svaki 3-4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ja sam prvi put stavio tu magnetsku kad sam ove godine išao na Worthersee, isprepadali me sa kaznama za sve pa sam htio bit po ps-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Mene u Linzu zaustavio presretač i naplatio cca 30 EUR zbog neimanja HR naljepnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Mene u Linzu zaustavio presretač i naplatio cca 30 EUR zbog neimanja HR naljepnice A zbog ovoga ce sada krenuti lavina, Rene ... 2 Rene: koliko je magnetska??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 27kn. Najjača shema je bila: frend uzme R8 i traži me tu nalju, dođem do njega i ne može je NIGDJE stavit na auto. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 27kn. Najjača shema je bila: frend uzme R8 i traži me tu nalju, dođem do njega i ne može je NIGDJE stavit na auto. :lol: Haha, a tek na Corvettu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Plastik fantastik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Plastik fantastik +1 zbog smanjenja mase često gepek je od plastike ali onda se stavi prava naljepnica pa poslije skida Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 ja imam u gonjem lijevom cosku otraga na staklu...ispod spojera... HR...plavu u boji auta Isao u sloveniju prosli tjedan ...i prosao prek nase granice...a vratili me sa slovenske.... al ne zbog nalje...istekla mi osobna 6 dana prije ... nas policajac to nije vidio...neg me slovenka isprcala...i celom nazad doma po putovnicu....za 25 min sam bio na granici opet s putovnicom...kad me vidila sam je mahnula...bez da pogleda putovnicu... mislim jebala me zbog osobne ...a tak mi je i putovnica mogla bit nevazeca... al thio sam rec da tu nalju ni ne gladaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 HR naljepnica je i dalje obavezna sve dok RH to ne riješi na neki drugi način, a to će biti tablice s oznakom EU ili ne. Naljepnice po tablicama su kažnjive, to je dokument kao i osobna. Bez HR naljepnice je također kažnjivo. Granični policajac te može pustiti ili ne, ali isto tako bilo koji policajac može napisati kaznu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 Uglavnom ako ne uvedemo nove tablice sa oznakama unije (kao što su svi uveli) onda smo stvarno idioti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 u zivotu nisam imao HR naljepnicu niti cu je imati i nikad problema... ne vidim zasto bi sad kontrole bile rigoroznije, naprotiv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitti Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 HR naljepnica je i dalje obavezna sve dok RH to ne riješi na neki drugi način, a to će biti tablice s oznakom EU ili ne. Naljepnice po tablicama su kažnjive, to je dokument kao i osobna. Upravo tako. A za mudrace koji misle da je kažnjivo po Prekršajnom zakonu ili ZSPC-u samo ću napomenuti da je kažnjivo po kaznenom zakonu. Da budemo precizniji, riječ je o kaznenom djelu krivotvorenja isprave. I da, za to se može ići i u zatvor pa ne vidim zašto bi itko želio biti prvi koji će zbog fore imati kaznenu evidenciju. nije baš šala :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 OK, baš skidam nalje danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 radije bi to plavo na tablici sto dulje ne imao, tak da se ljudi sto vise cude odakle si dosao, prije ti pristupe i pricaju s tobom i da sto teze skuze kuda treba slati kaznu. Neki Estonci su me pitali da li smo iz Svicarske jer imamo ZG na tablici ko Zug i nije im bilo jasno koja je to zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 OK, baš skidam nalje danas... i ne zaboravi produziti osobnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Maloprije se vratio iz SLO, presao bez nalje i isto tako se i vratio... btw. malo je cudno vidjeti kucice gdje su inace bili carinici prazne, sve je nekak pusto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Bio prije 3h na tehničkom i vidim da ispitivač odljepljuje čovjeku tu plavu naljepnicu s tablice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ja sam u zadnje 3 god isao 15ak puta u slo i nitko me nije pitao za tu naljepnicu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Maloprije se vratio iz SLO, presao bez nalje i isto tako se i vratio... btw. malo je cudno vidjeti kucice gdje su inace bili carinici prazne, sve je nekak pusto.... bile su prazne i prije, 98% vremena a od 1.7. do sad sam par puta prelazio granicu HR-SLO i svaki put gužva isto kao i prije 1.7. jer policija svakome gleda dokumente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 i ne zaboravi produziti osobnu Još ih nisam skinuo. Steram te u kurac...danas sam imao dramu u Petrinjskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Još ih nisam skinuo. Steram te u kurac...danas sam imao dramu u Petrinjskoj. Jel i dalje bolesna guzva ili se ekipa ipak malo smirila? Ja moram svoju izvaditi pa da znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Za podnošenje je koma, za podizanje OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 27kn. Najjača shema je bila: frend uzme R8 i traži me tu nalju, dođem do njega i ne može je NIGDJE stavit na auto. :lol: Šalji postom radije bi to plavo na tablici sto dulje ne imao, tak da se ljudi sto vise cude odakle si dosao, prije ti pristupe i pricaju s tobom i da sto teze skuze kuda treba slati kaznu. Neki Estonci su me pitali da li smo iz Svicarske jer imamo ZG na tablici ko Zug i nije im bilo jasno koja je to zemlja. Meni je fora vidjeti one stare talijanske i francuske tablice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Šalji postom Šaljem danas. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now