Jump to content

Gdje kupiti/nabaviti EU nalju za tablicu?

Mario_S3

Recommended Posts

ja imam u gonjem lijevom cosku otraga na staklu...ispod spojera...

HR...plavu u boji auta :)

Isao u sloveniju prosli tjedan ...i prosao prek nase granice...a vratili me sa slovenske....

al ne zbog nalje...istekla mi osobna 6 dana prije ...

nas policajac to nije vidio...neg me slovenka isprcala...i celom nazad

doma po putovnicu....za 25 min sam bio na granici opet s putovnicom...kad me vidila sam je mahnula...bez da pogleda putovnicu...

mislim jebala me zbog osobne ...a tak mi je i putovnica mogla bit nevazeca...

al thio sam rec da tu nalju ni ne gladaju

HR naljepnica je i dalje obavezna sve dok RH to ne riješi na neki drugi način, a to će biti tablice s oznakom EU ili ne. Naljepnice po tablicama su kažnjive, to je dokument kao i osobna.

Bez HR naljepnice je također kažnjivo. Granični policajac te može pustiti ili ne, ali isto tako bilo koji policajac može napisati kaznu.

HR naljepnica je i dalje obavezna sve dok RH to ne riješi na neki drugi način, a to će biti tablice s oznakom EU ili ne. Naljepnice po tablicama su kažnjive, to je dokument kao i osobna.

Upravo tako.

A za mudrace koji misle da je kažnjivo po Prekršajnom zakonu ili ZSPC-u samo ću napomenuti da je kažnjivo po kaznenom zakonu. Da budemo precizniji, riječ je o kaznenom djelu krivotvorenja isprave. I da, za to se može ići i u zatvor pa ne vidim zašto bi itko želio biti prvi koji će zbog fore imati kaznenu evidenciju. nije baš šala :doh:

radije bi to plavo na tablici sto dulje ne imao, tak da se ljudi sto vise cude odakle si dosao, prije ti pristupe i pricaju s tobom i da sto teze skuze kuda treba slati kaznu.

Neki Estonci su me pitali da li smo iz Svicarske jer imamo ZG na tablici ko Zug i nije im bilo jasno koja je to zemlja.

Maloprije se vratio iz SLO, presao bez nalje i isto tako se i vratio...

btw. malo je cudno vidjeti kucice gdje su inace bili carinici prazne, sve je nekak pusto....

bile su prazne i prije, 98% vremena

a od 1.7. do sad sam par puta prelazio granicu HR-SLO i svaki put gužva isto kao i prije 1.7. jer policija svakome gleda dokumente

27kn.

Najjača shema je bila: frend uzme R8 i traži me tu nalju, dođem do njega i ne može je NIGDJE stavit na auto. :lol:

Šalji postom :)

radije bi to plavo na tablici sto dulje ne imao, tak da se ljudi sto vise cude odakle si dosao, prije ti pristupe i pricaju s tobom i da sto teze skuze kuda treba slati kaznu.

Neki Estonci su me pitali da li smo iz Svicarske jer imamo ZG na tablici ko Zug i nije im bilo jasno koja je to zemlja.

Meni je fora vidjeti one stare talijanske i francuske tablice :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...