bubinjo Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 navozio sam se svega i svacega i promjenio hrpu stvari na autima ali do sad nikad nisam vidio plavi disk :huh::huh: .disk je one boje kao oni jap stajl lonci kao skureni nemaju utore od habanja i slicna ostecenja ali su jednostavno skureni? e sad moje pitanje buduci da po prvi put vidim tak disk dali se i dalje vozit s tim ili mjenjat.:huh:
fabioso Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 vozi dalje pa vidi kaj se dešava ali treba druge pločice mekše
Marko Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 (edited) onak vuce s ljubicastog na plavo ?? cestitam uspio si zakalit disk s temperature od oko 270-300 stupnjeva :cheer: edit : vozi dalje da se skine taj povrsinski sloj , ako auto koci nebi te trebalo sekirat , razmisli o vecim kocnicama Edited December 28, 2008 by Marko
tcode Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Moji su svi takve boje . Dok ne trese, vozi dalje.
Japanac Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 edit : vozi dalje da se skine taj povrsinski sloj , ako auto koci nebi te trebalo sekirat tak je.... s vremenom ce postat normalne boje ako ne trese i nema pukotina, vozi... btw kak se ti to vozis kad svako toliko mijenjas diskove na tom malom auteku :blink:
priba Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 istina .... najnormalnija pojava kad su kočnice nedorasle načinu vožnje vozi dalje i u dogledno vrijeme nabavi bolje čniceko
bubinjo Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 a ono stil voznje mi je takav da kasnije kocim ali jace i na cunjevima se dimilo iz kocnica par puta
Misek_Chipsy Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 meni ljeti kad imamo exibicije nemalo puta zna se vidjet skoro kroz diskove..uzareni da se dimi iz njih jedno pola sata.... jos uvjek su prvi i jos uvjek koče
bubinjo Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ma isao danas provjerit jer se blizi vrijeme servisa i onda sam vidio to,sutra idem kupit ulje za kocnice i plocice disk
priba Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ma isao danas provjerit jer se blizi vrijeme servisa i onda sam vidio to,sutra idem kupit ulje za kocnice i plocice disk možda bi mogao razmisliti o povečanju diska ... da uzmeš prvi tipski komplet sa većeg auta riješit ćeš svoj problem .... ventilirajući??? (nemam pojma kaj imaš u autu pa spominjem redom)
alex Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 hm....na drugom kompu su mi slike...isto to se desilo,imao sam kočnice od yuga 1.1 na turbaku....kao da ih je neko ofarbao u plavo!!!
bubinjo Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ventilirajuci su sad.. kako skinut faking tromblu?ima 2 krizna sarafa koja se nedaju odsarafit,probao s wd-om,lupao sam,poluga ma kakvi nece popustit.
meshin Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Bubinjo, "warp-ao" si disk... http://en.wikipedia.org/wiki/Disc_brake#Warping Ako je kvalitetan disk, malo ce ti slabije kociti neko vrijeme, pa ce opet se vratiti na staro kocenje kao da nije nista bilo. Ako je nekvalitetan disk onda u smece i novi Svoje Textar diskove sam warpao bez trajnih posljedica cca 20-ak puta :happy:
bubinjo Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 kaj danas postoje kvalitetni djelovi za aute lol
meshin Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 kaj danas postoje kvalitetni djelovi za aute lol Znam kako vam je .. Oo ne, ne znate.. O znam, znam :lol:
Marko Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ma isao danas provjerit jer se blizi vrijeme servisa i onda sam vidio to,sutra idem kupit ulje za kocnice i plocice disk diskove ne disk ,diskove , obadva :thumbsup: i same gasssss!!!
lego Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja sam se danas spustio sa sljemena kod lagvica je disk bio crven:lol:
fabioso Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja sam se danas spustio sa sljemena kod lagvica je disk bio crven:lol: to je to:punk::punk::punk::punk::punk:
bubinjo Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 kakve boje treba bit "normalna" kociona tekucina?
Marko Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 kakve boje treba bit "normalna" kociona tekucina? svijetlo zuta , ak nije farbana
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now