Zivac2 Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 (edited) ovako laguna 2.2dci ne pali nakon "polugeneralke" ustvari auto upali kad mu dam malo Start spreja u usis i ono kaj je zanimljivo auto nakon toga RADI na naftu.....i može raditi dva dana...ali čim ugasim ne pali bez start spreja :drink: kad ga tako upalim radi savršeno mirno, prima gas super...sve 5 samo kaj ne pali bez spreja mijenjana su dva klipa(rabljena) jer je jedan stari izgorio a drugi je malo bio načet, karike nove, ventil, leteći ako netko ima kakvu ideju neka piše....jer ja nemam više ideja:doh: Edited September 23, 2013 by Zivac2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Joooj, sretno sa tim2,2 motorom. Sa tim motorom hrpa musica i hrpa problema. Znam dosta ekipe koji su imali problema nakon generalke. Svi su izgubili para, zivaca i kose (od cupanja) zbog tog motora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Ja znam jednog koji je jednom godišnje na servisu (ajmo to tako nazvati) i nikad skoro nije ceh ispod 10000kn Te klipovi, te karike, te turbina, ma užas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 pumpa mozda nema dovoljan tlak Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Senzor radilice oslabio ili je krivo stavljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor-tdi Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 ako je regana dam ti 1000eura za nju.i to samo zbog kolareka.inače bi još tražio novce i auto.hehehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 Ja znam jednog koji je jednom godišnje na servisu (ajmo to tako nazvati) i nikad skoro nije ceh ispod 10000knTe klipovi, te karike, te turbina, ma užas nije toliko problem u autu nego u tome da nitko ne zna taj auto slagati/složiti jer recimo ja znam ljude koji samo toči vozi imaju 2.2dci ....sve ovisi kako je auto održavan moja ima skoro 300 000 a kako ju je netko prije mene održavao ne znam pumpa mozda nema dovoljan tlak sve je radilo prije raskapanja...(osim kaj nije bilo kompresije na drugom cilindru...ali auto je palio super i radio na 3 Senzor radilice oslabio ili je krivo stavljen. Misliš da može biti do toga? imam drugi senzor budem probao ako je regana dam ti 1000eura za nju.i to samo zbog kolareka.inače bi još tražio novce i auto.hehehehe sve koje nađeš za te pare ja kupujem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 radio sam generalku na 2.2dci 2004g pregrijala se isto nije palila bez start spreja a kad upali radi ko sat! da onaj prekidac vergla dulje od 3 sekunde upalila bi ovak taman kad bi, onda stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Jesi na kraju rijesio problem paljenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 radio sam generalku na 2.2dci 2004g pregrijala se isto nije palila bez start spreja a kad upali radi ko sat! ja sam razmišljao da spojim crijevo sa usisa do kabine pa da svaki put kad palim ušpricam malo ahahahahah:rofl: :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted September 26, 2013 Author Share Posted September 26, 2013 Senzor radilice oslabio ili je krivo stavljen. FIRE majstor :notworthy: stavili drugi GMT senzor i auto pali kao mina Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Fire kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now