Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ovako laguna 2.2dci ne pali nakon "polugeneralke" ustvari auto upali kad mu dam malo Start spreja u usis i ono kaj je zanimljivo auto nakon toga RADI na naftu.....i može raditi dva dana...ali čim ugasim ne pali bez start spreja :drink:

kad ga tako upalim radi savršeno mirno, prima gas super...sve 5 samo kaj ne pali bez spreja :D

mijenjana su dva klipa(rabljena) jer je jedan stari izgorio a drugi je malo bio načet, karike nove, ventil, leteći

ako netko ima kakvu ideju neka piše....jer ja nemam više ideja:doh:

Edited by Zivac2
Posted

Joooj, sretno sa tim2,2 motorom. Sa tim motorom hrpa musica i hrpa problema. Znam dosta ekipe koji su imali problema nakon generalke. Svi su izgubili para, zivaca i kose (od cupanja) zbog tog motora. :(

Posted
  tigar_87 said:
Ja znam jednog koji je jednom godišnje na servisu (ajmo to tako nazvati) i nikad skoro nije ceh ispod 10000kn

Te klipovi, te karike, te turbina, ma užas

nije toliko problem u autu nego u tome da nitko ne zna taj auto slagati/složiti ;)

jer recimo ja znam ljude koji samo toči vozi imaju 2.2dci ;)....sve ovisi kako je auto održavan

moja ima skoro 300 000 a kako ju je netko prije mene održavao ne znam

Alfaludak said:
pumpa mozda nema dovoljan tlak

sve je radilo prije raskapanja...(osim kaj nije bilo kompresije na drugom cilindru...ali auto je palio super i radio na 3

fire said:
Senzor radilice oslabio ili je krivo stavljen.
Misliš da može biti do toga? imam drugi senzor budem probao

igor-tdi said:
ako je regana dam ti 1000eura za nju.i to samo zbog kolareka.inače bi još tražio novce i auto.hehehehe

sve koje nađeš za te pare ja kupujem.... :D

Posted

radio sam generalku na 2.2dci 2004g pregrijala se

isto nije palila bez start spreja :D a kad upali radi ko sat!

da onaj prekidac vergla dulje od 3 sekunde upalila bi ovak taman kad bi, onda stane :D

Posted
  Alfaludak said:
radio sam generalku na 2.2dci 2004g pregrijala se

isto nije palila bez start spreja :D a kad upali radi ko sat!

ja sam razmišljao da spojim crijevo sa usisa do kabine pa da svaki put kad palim ušpricam malo ahahahahah:rofl: :doh:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...