Jopa Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Kemija za kemijom.. hehe Namontirao bi drugaciji zamasnjak od originalnog, taj zamasnjak ima dosta manji razmak rupa a posto busenje zamasnjaka ne dolazi u obzir prilagodio bi rupe na radilici. Koliko je to sigurno? Dali ce se ipak previse oslabiti radilica i povecati mogucnost od izletavanja zamasnjaka? Alatnicar koji mi inace radi takve kemije mi veli da to sve stegnuto kako spada sa jednom kajlom/pinom ne predstavlja neku opasnost, ali svakako bi volio cuti tudje misljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Mani se coravog posla, ko ti daje te ideje?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Frende, mislim da je puno bolja varijanta da napravis zamasnjak po narudjbi koji ti pase nego da kemijas sa radilicom. Pogledaj si samo kakvih slika ima na netu i pitaj se dali bi ti htio biti u autu di je radilica prilicno oslabljena na DE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Ne diraj radilicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 (edited) 2 Željko- znam stari, toga se i ja bojim.. upravo zato sam tražio drugo misljenje. Kontaktirao sam Helix da mi naprave zamašnjak od delte integrale sa drugačijim rupama za radilicu. Edited October 14, 2013 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 E to je rjesenje! A ne busakat po radilici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Šta ima loše u tome da se zamašnjak zavari za radilicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 De Petre nezezaj :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Šta ima loše u tome da se zamašnjak zavari za radilicu? teško semering promjenit :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 teško semering promjenit :lol: Mačji kašalj! Imaš one masne špage za brtvljenje osovinskog voda na barkama. To narokaš i vozi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 napravim ti ja zamasnjak kakav hoces i od materiala kojeg oces posalji nacrt i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorB Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Kemija za kemijom.. hehe Namontirao bi drugaciji zamasnjak od originalnog, taj zamasnjak ima dosta manji razmak rupa a posto busenje zamasnjaka ne dolazi u obzir prilagodio bi rupe na radilici. Koliko je to sigurno? Dali ce se ipak previse oslabiti radilica i povecati mogucnost od izletavanja zamasnjaka? Alatnicar koji mi inace radi takve kemije mi veli da to sve stegnuto kako spada sa jednom kajlom/pinom ne predstavlja neku opasnost, ali svakako bi volio cuti tudje misljenje Dal se zamašnjak može varit??? Kaj se onda nebi mogle zapunit orginalne rupe i onda zbušit druge da odgovara na tvoju radilicu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 ne moze. a sta sad radis? koju getribu stavljas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now