ante_st Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 može li se u Citroen c4 picasso 2012 godina, ovaj s ovom unutrašnjošču ugradit aux ili usb za slušat muziku? komplicirano? što je sve potrebno? gdje to u Splitu napravit Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Baci oko na sljedeći oglas http://www.njuskalo.hr/auto-mp3-cd-dvd/mp3-glazba-org-radiju-org-kabal-zamjenjuje-cd-box-sve-aute-oglas-8886977 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Baci oko na sljedeći oglas http://www.njuskalo.hr/auto-mp3-cd-dvd/mp3-glazba-org-radiju-org-kabal-zamjenjuje-cd-box-sve-aute-oglas-8886977 jeli ovo valja? ima li kakva druga opcija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 ja ti imam taj Yatour ali za iPhone, a ne USB/aux. Fora je da ti ostaju kontrole na volanu, na radiju , itd jer ovaj vrag glumi CD Changer. Meni ujedno i puni iPhone, a kad je priključen, prebacim radio na CD Changer i onda upravljam pjesmama, playlistama i sl. na iPhoneu preko volana ili radija. Sve funkcionira odlično, a taj drek sam spojio u pretincu kod suvozača, dakle ni ne vidi se, jedino mi kabel za iPhone viri van, proveo sam ga do onog za cugu, i tam držim iPhone kad je spojen. Ovaj USB/Aux će ti imat kontrole na radiju/volanu kad spojiš USB stick, ali neće imat kad spojiš AUX - tada prima samo audio signal, i pjesme biraš preko uređaja koji daje taj AUX signal. I za kraj, taj Yaotur imaš na ebayu. Iphone verzija je nekih 400kn, a USB/aux još jeftinija, nekih 200-300kn. Tako da davat 600kn na njuškalu je nadasve glupo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 @msporis.još bolje, ionako bi išao samo iphone/ipod/ipad idem vidit na ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now