Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako imate općenito upite vezano za stanje robe, nekakve posebne narudžbe i rokove isporuke, potrebu za kupnjom alata iz naše ponude ili općenito bilošto vezano za Tokić slobodno javite.

Nisam više toliko često na forumu pa mi je najjednostavnije na marko.brkljacic@tokic.hr

Posted
  Brklja said:
Ako imate općenito upite vezano za stanje robe, nekakve posebne narudžbe i rokove isporuke, potrebu za kupnjom alata iz naše ponude ili općenito bilošto vezano za Tokić slobodno javite.

Nisam više toliko često na forumu pa mi je najjednostavnije na marko.brkljacic@tokic.hr

op op op :)

Posted
  rimA said:
Prika se uguzija. Prvo ih izmuze za pare za drift a onda se i zaposli :D

to se zove iskorištavanje ljudskog potencijala :)

Posted
  biciklist said:
jel primas pohvale i primjedbe na mail?

primam sve, ko i ti :)

Alfaludak said:
brklja - fine su one cokoladice sto si mi donio!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Alfa pohvali se, dobio si rokovnik, kemijske, upaljače, blokiće, USB autić.. Sve samo zato što si 2-3 puta dotaknuo Tokić BMWa :)

Ugl sad bez zajebancije, ukoliko imate neke pametnije upite od "sredi mi popust", slobodno se javite.

Posted
  Brklja said:
primam sve, ko i ti :)

Alfa pohvali se, dobio si rokovnik, kemijske, upaljače, blokiće, USB autić.. Sve samo zato što si 2-3 puta dotaknuo Tokić BMWa :)

Ugl sad bez zajebancije, ukoliko imate neke pametnije upite od "sredi mi popust", slobodno se javite.

Plati čevape.

Lp

Posted
  Brklja said:

nick i šifru za e-katalog :naughty:

Posted
  Brklja said:
Za auto ili dolje za vaše poslovnice?

Ti ako si se vratio iz Gs javi se :)

Biti ćeš pravovremeno obaviješten, ne se boj :D dosta offtopica sa moje strane :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...