2fast Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 U fazi sam izrade čeljusti za Astru. Zanima me koji je najbolji materijal za odabrati. Obzirom da čeljusti imaju radijalne provrte za montažu, u adapter je potebno urezati navoj za vijke koji drže čeljusti na adapterima. Razmišljao sam o prokromu jer bi to riješilo problem eventualne korozije. Zanima me da li on zadovoljava ostala potrebna svojstva da se koristi za tu namjenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Trebas materijal za celjusti ili materijal za adaptere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 (edited) Adaptere, sorry, moja greška gore u tekstu na početku. Ako netko od admina može promijeniti naslov u "Materijal za izradu adaptera za čeljusti" bilo bi odlično. Edited January 9, 2014 by 2fast Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Aluminij 6062, kasnije možeš i anodizirat, ili običan čelik pa cinčat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 najziher je čelik Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 ja sve od zeljeza radim, plocevina 18mm i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 ja sve od zeljeza radim, plocevina 18mm i to je to Alfa to od gromobrana uzme pleh. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now