Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koje bremze ces zgurat pod 15" felgu? :)

Mislim ja muku mucim sa 4 klipa na 16" i to zbog zimskih, pa me zanima ovo. :D

Posted

Kočnice će biti 288mm sa ferodo racing pločicama.

Na Lupu sam imao 312mm , ista površina diska i ista pločica i nikad ih nisam uspio zapaliti.

Bitnija je ''trkaća'' pločica nego sama veličina diska jer sam 312mm sa običnim pločicama par puta zapalio

Posted (edited)
pex mozes ti imat 4 klipa pod 15 ali ne na bilo kojem disku i uz bilo koju felgu.

Vici koja kombinacija i koji ET. Za prvu ruku imam 2klipne S2, ali bi htio rambo ugurat pod neki normalni ET da ne struze.

U biti me ne brine velicina felge po promjeru nego kemija sirine sa ET-om.

Jer ruzno je vidjet 280mm pod 17", a pogotovo pod uskom felgom tipa 6 ili 7. :(

A nebi htio zimske 17 bas kupovat. :lol:

Edited by Pekx
Posted

Golf 2 ili 3 sa 4x100 ovjesom (ili Polo 6n2 GTi) ima dubok disk i samim time više mjesta za čeljust + što je ovjes uži pa ima i mjesta za distancu po potrebi

5x100 ovjes ima skoro ravan disk , nema previše mjesta za čeljust , a pogotovo za distancu. Ako se radi o Golfu 2 sa 5x100 od golfa 3 , onda imaš problem.

Na mome Rallye Golfu ostaju originalne vilice i rukavci baš iz tog razloga.

Posted

mozes imat 4x100 ovjes, bbs rs722 ( jubi ) u 16 i 4klipa celjust na 280mm disku.

Ista prica na 5x100 ti ne igra jer je disk prevelik. Osim kad bi nasao disk 280 sa 5 rupe i et-om nekim divljim sto nema zapravo.

E sad to kaj ti hoces pod 15 4 klipa, to moze. Imam cak i sliku negdje na kompu..

Posted

na 5x100 rukavac ne ide divlji ET diska jer zapne za donju kuglu

na G60 280mm disk ide Audi RS2 zadnja čeljust 4 klipa , samo disk treva smanjiti na 275mm. Zapravo , stoji isto kao 2 klipna S2 čeljust

Posted (edited)

ovo je čeljust koja ide direkt na 280 disk, ali g60 disk se treba potokariti i onda je problem što pločica izlazi izvan kočione površine i reže ju s nutarnje strane diska

slika je sa mog Rallye-a i 4x100 setup

imag0740.jpg

a ovo je ista ta čeljust na 5x100 280 disk, ali nisam želio tokariti disk je ova čeljust ima kočionu površinu istu kao i 280 od trice GTI, te napravio adaptere da netreba tokariti disk i da čeljust bude u centru diska, pa ako netko hoće ostali su mi viška

adapteri mogu na 5x100 rukavac i 4x100 rukavac

slika je sa golf 3 GTI 5x100 setup

20121224110458.jpg

i ja sam vozio 16' iako mislim da i 15' ide gore, ali nikad nisam probao

Edited by Beli
Posted (edited)
jel moze ta celjust stajat normalno ili ide usisa preko usice malo pa si zato pomaknuo gore ?

ako se tokari disk stoji ravno, ali ako ide bez tokarenja diska poklapaju se rupe i onda sam zaokrenuo prema gore, a i ovako prema gore pod istim kutem ide porsche-u original...

964 prednje

964stock_front11206194211.jpg

Edited by Beli
Posted
tebi opet to ništa ne znači kad on ima rukavac sličan kao G60 i duboki disk...

A jel, e jebiga, nagrunfaj nesta tamo onda na onoj stolici jebote.

Posted
Kad ti očeš zvaka navučenu gumu i felgu sa rubom.

Stavi fini nešto trkaće gore , neki compomotove pa ima mjesta za čeljust od aviona

Necu nagrunfaj nest briga me.

Posted
rh zw1 s veliki ET-om 9x17 i 185 guma gore :) mjesta za kočnice kao u priči

Hhahaha a znam sa 17 i ja smislite nes za 16 tam ste rastavili sve iljadu puta mora nes bit hahah...

Posted
Wilwood ima tanke čeljusti,

Odi do garaže i izmjeri mi udaljenost od diska do kraka felge.

Ima wilwood nesta da cekaj sacu otic ajde.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...