Dominik Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 pa da je odgovor iz rukava onda bi svako selo bila F1 momcad, a bas i nije tako sve sto u tom lancu stavis "mekse" ce u konacnici rezultirati "mekocom" naspram prije
Dinoooz Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ta guma je na vrhu amortizera i tebe zanima od gornjeg ruba kućišta do te gume???Mala je razlika bila kad sam imao i dignut auto... Pa po tome bi značilo da se voziš na odbojnim gumama odnosno zadnji kraj ti amortizira onoliko koliko odbojna guma amortizira jer kućište leži na njoj, ako me kužiš... Auto na dizalicu, skalpel u ruke i odreži jedan bubreg s odbojne dolje pa se odi provozati...ako neće biti dosta reži dalje... Evo ti fotka mojih...lijevo skraćena, u sredini stara koju je gewinda ubila jer je sjedila na njoj i desno serijska... Ne znam kakva ti je situacija iza sa struganjem i koliko još prostora ima da gume ne zagrebe po nečemu, ali s rezanjem toga ustvari omogućuješ kotaču da pri udarcu više uđe pod blatobran odnosno daješ amortizeru da radi...
Mattas Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Probat ću ga dignuti na dizalicu i vidjeti jer kad je na podu se ne vidi apsolutno ništa,
francuz Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Jep, meni je također zbog te odbojne gume skakutao iza.
fiatuno Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 to kad spustite auto a ne citate uputstva treba skratiti ili maknuti tu gumu kad je spusten auto inace sjedi na udarnoj gumi i amortizer ni opruga nemaju funkcije
Mattas Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Nije bilo uputa za to jer sam dodatno tokario da se može još spustiti...
Lim@ RS Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Onda je i upitno kolko moze amortizer hodat
the-rider Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 ja sam na zadnjem kraju morao preko pola skratiti granicnik, nov sa gewindama sta sam dobio
Mattas Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Bit će da je to, samo da malo vrijeme napravi pa da ga dignem, na auto mislim...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now