Jens Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Najkrace; jel se da slozit (i kak) varijabilni turbo na auto koji tvornicki vozi na ne-varijabilnom? Malo duze; imam punta jtd kojem bi dao malo vise zraka, 120ks postalo slabo.. posto imam veci auto i ovaj mi ne treba svaki dan, malo bi se sarafilo. vec nabavio garretta sa jtdm-a 150 sa granom i jos nekih bitnijih dijelova imam samo kaj me ovo malo zabrinjava sa varijabilnim dijelom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Najkrace; jel se da slozit (i kak) varijabilni turbo na auto koji tvornicki vozi na ne-varijabilnom? Malo duze; imam punta jtd kojem bi dao malo vise zraka, 120ks postalo slabo.. posto imam veci auto i ovaj mi ne treba svaki dan, malo bi se sarafilo. vec nabavio garretta sa jtdm-a 150 sa granom i jos nekih bitnijih dijelova imam samo kaj me ovo malo zabrinjava sa varijabilnim dijelom.. Da se. Dosta ekipe je to radila. Medu njima i miki, ali je baniran pa ti nemoze reci detalje iz prve ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Da se. Dosta ekipe je to radila.Medu njima i miki, ali je baniran pa ti nemoze reci detalje iz prve ruke. Pa daš mu broj pa će zovnut čovjeka.. 091/135-8851 Miki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacko Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Najkrace; jel se da slozit (i kak) varijabilni turbo na auto koji tvornicki vozi na ne-varijabilnom? Malo duze; imam punta jtd kojem bi dao malo vise zraka, 120ks postalo slabo.. posto imam veci auto i ovaj mi ne treba svaki dan, malo bi se sarafilo. vec nabavio garretta sa jtdm-a 150 sa granom i jos nekih bitnijih dijelova imam samo kaj me ovo malo zabrinjava sa varijabilnim dijelom.. Sale i killercivic su slozili Punta JTD 80 na 230+ KS Turbina od 2.2 toyote brijem - stavi se druga mapa koja moze kontrolirati varijabilnu turbinu blabla, ali ima tu jos raznih kemija no nista strasno (injektori, senzori, intercooler veci, auspuh...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 Ma to znam kaj sve ide, samo neznam kaj s kontrolom varijabilnog turba..nije samo mapa, mora bit jos nekaj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 SEB-u se javi, on je to već slagao Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Ma to znam kaj sve ide, samo neznam kaj s kontrolom varijabilnog turba..nije samo mapa, mora bit jos nekaj.. Moze raditi i bez promjene mape. To ti ovisi kakav je prijasni sistem bio. Prvo moras znati dal je na vakum ili na tlak. Onda mozes dalje razmisljati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Pošalji Juri PM. "On" će ti znati objasniti. :thumbsup: EDIT: vidim da i čita tako da će znati o čemu je i riječ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 ja ti to mogu odradit bez beda, već sam radio taj punto, ne kemije ko seb i ekipa nego baš reprogramirat komp da radi sa VNT turbom, sve na postojećoj instalaciji, za detalje mi se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 Ok, fala svima, bitno da se da rjesit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Moze raditi i bez promjene mape. To ti ovisi kakav je prijasni sistem bio. Prvo moras znati dal je na vakum ili na tlak. Onda mozes dalje razmisljati. Svaki turbo sa standardnim wastegate ventilom kontroliran je na tlak iz usisne grane,dok su turbine sa varijabilnim krilcima upravljane preko vakuma koji se dobiva iz vakum pumpe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Svaki turbo sa standardnim wastegate ventilom kontroliran je na tlak iz usisne grane,dok su turbine sa varijabilnim krilcima upravljane preko vakuma koji se dobiva iz vakum pumpe. Vidao turbine s standardnim wg i upravljanje na podtalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now