Dinoooz Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Zanima me tko mi može to napraviti bez raskopavanja amortizera? Dakle bitno mi je da ga može tako u kompletu staviti u stroj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Uložak gewinde ide bez problema. Klasičan amortizer teško... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 ide i klasican samo nigdje ne stane na stol ali jedan tokar iz dubrave mi je napravio ,ali na nacin da se teleskop vrti unutar kucista dok kuciste fiksira za stol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinoooz Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 Ako se ne varam moje JOJ gewinde nemaju uložak ... Marek gdje u dubravi? I nije mi baš jasno kako je to uspio ako stabljika nije bila fixirana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Dino, odi kod Andrije iz Pernatske (od Ljorgeta buraz). Kod njega nema "ne mogu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinoooz Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 Ne znamn o kome pričaš...di je to točno u Pernatskoj? Ušećem u dvorište sutra ili mi daš broj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinoooz Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 Ne znamn o kome pričaš...di je to točno u Pernatskoj? Ušećem u dvorište sutra ili mi daš broj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 od Leona iz osnovnjaka buraz, ak znas di je doma mozes i usetat.. 095/800-10-33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 ja se vise ne sjecam gdje u dubravi,ali ja sam ga pitao dali moze on je rekao da moze. onaj dio tekeskopa gdje je navoj pricvrsti na stroj a kuciste tj donji dio zaljepi na stroj tako da se ne vrti s teleskopom tj da se teleskop vrti a kuciste stoji. onda sa nozem napravi navoj koliko treba i na kraja s nouem odreze i dobis orginal cudo samo krace. svi su tokari govorili da ne mogu jer ne stane vise od xx cm na stroj a ovaj lik je zo napravio ovako. samo jad se ovako eadi treba nalo hladiti amortizrt jer se zagrije kad rotira teleskop unutar kucista. Nades tokara i objasnis mu kak da napravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 broj mozda ima mario zg iliti postar s bravom iz popovca -sesvete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ive_HF Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 meni je tokar tu kod mene napravio, samo sam skinuo dole sustu i odnio i tjt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now