Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poštovani,

Pripremili smo za Vas akciju koja uključuje kompletan pregled podvozja, motora i kompjutorsku dijagnostiku za samo 25,00kn

Ukoliko se otkriju kvarovi i nedostaci na vozilu nudimo vam popust na dijelove i uslugu zamjene. Svi dijelovi koje ugrađujemo imaju 1g

ili 10000 km garanciju ovisno što prije nastupi. Popusti se kreću od 10% do 20% ovisno o dijelovima i odnose se samo na zamjenske dijelove.

Ako se vozilo ostavlja odmah nakon pregleda na popravku dobijete na poklon dezinfekciju vozila ozonom u trajanju od 30 min vrijednosti 90,00kn

Za sve upite i narudžbe molimo preko telefona ili e-mail

Tel: 01 66 71 050

Mob: 091 370 3750

E-mail: info@automehanicar.hr

Vaš Autoservis Turek

PS

Imajte razumjevanja za europske automobile jer tu nismo doma i ne radimo ih baš previše pa nemojte očekivati da čemo sve otkriti :unsure:

Posted

momentalno mi je aparat na godišnjem servisu i trebao bi biti sutra gotov, nadam se, a cijena je još uvijek 150,00 dok ne potrošim još malo kaj imam zalihe

Posted
Radimo subotom od 8,00 -12,00 i nakasniji termin za pregled i punjenje klime je 10,00 sati

Nisam najbolje skužio; recimo sad ovu subotu se može doći napuniti klimu recimo u 9:30h? Ili se prethodno treba rezervirati nekakav termin?

Ajde baš do petka napiši da li ti je aparat servisiran tako da znam si isplanirati sub :thumbsup:

Posted

Javim do petka jel mi se vratio aparat sa servisa, a subotu se može doći i ido 11,00 samo ak napisem do 11,00 onda mi se stranke pojave u 12,00 i vele sorry malo sam zaspal :-)

• 2 weeks later...
Posted

Aparat za klime se vratio i vec radi punom parom, cijena je 150,00 za punjenje do 750g, preko toga se plača dodatnih 50,00kn

Posted

Poštovani forumaši,

pripremili smo za Vas punjenje klime po akcijskoj cijeni od 150,00kn.

Cijena se odnosi na reciklažu plina, vakumiranje i naravno punjenje. Boja se

već nalazi u ulju koje se isto dodaje u sistem radi lakšeg kasnijeg otkrivanja

potencijalnih propuštanja sistema.

Cijena se odnosi na punjenje do 750g, preko toga se doplačuje 50,00kn

Za sve upite i narudžbe za punjenje klime obavezno preko telefona jer nemamo

previše vremena odgovarati na PM-ove i e-mailove

Akcija punjenja klime i akcija 25,00kn se može kombinirati zajedno

Vaš Autoservis Turek

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Jel radite slijedeci tjedan??? Trebao bih doci u Zg (ali jos nazalost ne znam kad) pa bi se zaletio na punjenje klime

• 2 years later...
Posted (edited)

bio sam jutros opet na punjenju klime, ovaj put s kombijem. nazvao ujutro, dogovorili termin, sve odrađeno po dogovoru u kratkom roku :thumbsup:

Edited by JosipZG

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...