Jump to content

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Ja kad god sam bio u Bauhausu sam ga vidio i kupovao dok nisam radi Sviga s kojim sam radio 10 godina prešO na Meguiars gel koji mi je malo bolji jer kako je već netko rekao ArmorAll nakon nekog vremena napravi guminizirani film koji trea prati grubom četkom

Posted

Sirup od jabuke.... proizvođač nebitan. Vindija, Dona bla bla..

Važno da je transparentan.. nema boljeg i "čvršćeg"

sjaja! Jedina mana mu je što se tijekom ljetnih mjeseci ima

odlučnu namjeru pretvorit u krokant :) a prednosti bezbroj..

od cijene pa do lakog pranja... u nedostatku boljeg, razvikanijeg

posluži odlično... hehe

Posted

Sa cim dobro oprati gumu? Imam bijelu gumu tj.onaj obruc bijeli na gumi koji treba dovro oprati pa sa cime da to rijesim.?

Posted

meguiars gel odlican stvarno, ali ima manu, MORAS ga pustit da se osusi barem par sati inace se sve razlijepi po autu i felgi.

i drzi jos 2-3 pranja miniwashem nakon stavljanja

Posted
Di kupit i koliko?

ima čak i u konzumu i sl. dućanima.. nekih 4 banke pulimax, a mafrasol je nešto skuplji..

za hobiste super, makar su to svete vodice u odnosu na profi nekomercijalna sredstva.. :D

Posted
meq's onaj durable ,najbolji meni i fino miriši :)

What he said :)

Ima taktika - operes auto na praoni ili gdjegod i odvezes se doma da se gume osuse. Onda na suhe gume naneses pa ti ne sprica kao sto gabre kaze

Posted
What he said :)

Ima taktika - operes auto na praoni ili gdjegod i odvezes se doma da se gume osuse. Onda na suhe gume naneses pa ti ne sprica kao sto gabre kaze

To ja radim. Ispred garaže tek nanesem.

Posted

ma sprica i sa suhih, mora odstajati jedno vrijeme. ja sam probao sve. Jednom sam oprao auto, odstajao cak sat vremena i odvezao se na posao zivlje, e na sto mi je licio auto, uzas. od tada mazem jedino kad znam da necu vozit par sati.

meni se na srebrnoj boji jako vidjelo, na tamnijim je sigurno blaze.

Posted

ne sprica sa suhih,nanosi tanje ,ja obicno perem navecer auto ,dodem doma prvi sloj maznem ,ujutro jos jednom lagano prodem i nista ne sprica ,netreba ih natopit

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...