maredo Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 ArmorAll-a ima uvijek u Bauhausu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Maredo - baš ovog gela za gume znaš da ima konkretno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Ja kad god sam bio u Bauhausu sam ga vidio i kupovao dok nisam radi Sviga s kojim sam radio 10 godina prešO na Meguiars gel koji mi je malo bolji jer kako je već netko rekao ArmorAll nakon nekog vremena napravi guminizirani film koji trea prati grubom četkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Prije kolko si taj zadnji uzeo? Jer ja unatrag sigurno 2 godine to ne mogu nać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Nisam dugo uzeo ali brijem da sam ga vidio prije cca 2mj. jer kad god sam u Bauhausu plazim po auto odjelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaX_ST Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Sirup od jabuke.... proizvođač nebitan. Vindija, Dona bla bla.. Važno da je transparentan.. nema boljeg i "čvršćeg" sjaja! Jedina mana mu je što se tijekom ljetnih mjeseci ima odlučnu namjeru pretvorit u krokant a prednosti bezbroj.. od cijene pa do lakog pranja... u nedostatku boljeg, razvikanijeg posluži odlično... hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 meq's onaj durable ,najbolji meni i fino miriši Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 ne volim sjajne gume, pa ih samo dobro operem, našpricam ih još mokre sa silikon sprejem i pustim kratko da se posuše.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Ja glicerin u zadnje vrijeme, 400ml cini mi se cca 25kn. To razrijedim s vodom u spricu i imam oko 1l tekucine, skroz zadovoljavajuce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Sa cim dobro oprati gumu? Imam bijelu gumu tj.onaj obruc bijeli na gumi koji treba dovro oprati pa sa cime da to rijesim.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 pulimax ili razrijeđeni mafrasol.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 pulimax ili razrijeđeni mafrasol.. Di kupit i koliko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Cisti glicerin kupljen u ljekarni za 15-tak kuna.Stavim na spuzvu i predjem po gumama.. edit: da ne uskacem s novom temom, moze neki link za neku jako dobru krpu za prebrisati auto od mikrofibre ili necega da je jako dobra i ne ostavlja nikakve crtice po laku.. najbolji je ovaj: http://i4detailing.co.uk/shop/i4d-uber-yellow-premium-drying-towels.html ali veličina 60x90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 meguiars gel odlican stvarno, ali ima manu, MORAS ga pustit da se osusi barem par sati inace se sve razlijepi po autu i felgi. i drzi jos 2-3 pranja miniwashem nakon stavljanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Di kupit i koliko? ima čak i u konzumu i sl. dućanima.. nekih 4 banke pulimax, a mafrasol je nešto skuplji.. za hobiste super, makar su to svete vodice u odnosu na profi nekomercijalna sredstva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 (edited) Ja koristim Meguiar's Hot Shine U 2god sam potrošio 1/4 pakiranja. Em ne nanosim često, em ne puno. Edited March 19, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Stari bio u Metrou maloprije, na Jankomiru, i kaže da nema Armorall gela za gume tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario84 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Pogledaj za taj gel u bauhausu.tamo ga je znalo bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 ima ih na tifonu zadnji put sam vidio da su imali Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 meq's onaj durable ,najbolji meni i fino miriši What he said Ima taktika - operes auto na praoni ili gdjegod i odvezes se doma da se gume osuse. Onda na suhe gume naneses pa ti ne sprica kao sto gabre kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 What he said Ima taktika - operes auto na praoni ili gdjegod i odvezes se doma da se gume osuse. Onda na suhe gume naneses pa ti ne sprica kao sto gabre kaze To ja radim. Ispred garaže tek nanesem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 ma sprica i sa suhih, mora odstajati jedno vrijeme. ja sam probao sve. Jednom sam oprao auto, odstajao cak sat vremena i odvezao se na posao zivlje, e na sto mi je licio auto, uzas. od tada mazem jedino kad znam da necu vozit par sati. meni se na srebrnoj boji jako vidjelo, na tamnijim je sigurno blaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 ne sprica sa suhih,nanosi tanje ,ja obicno perem navecer auto ,dodem doma prvi sloj maznem ,ujutro jos jednom lagano prodem i nista ne sprica ,netreba ih natopit Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 najbolja i jedina razumna metoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Operem auto, otfuram se do garaže (cca 3min) i na suhu gumu nanesem sa onim aplikatorom i to je to. Nikad nije bacalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now