fiatuno Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Ovako zanima me pozicija senzora na fiatovom motoru 2.0 16v tvornicki je dosta nisko dole pa su sanse vece da cujes lezajeve nego knock Iz iskustva koja je najbolja pozicija za senzor? Ja bi ga stavio bi ga cim blize gmt jer je sad trenutno mozda i nize od dmt, vise se cuju sumovi nego knock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Ovako zanima me pozicija senzora na fiatovom motoru 2.0 16v tvornicki je dosta nisko dole pa su sanse vece da cujes lezajeve nego knock a lezaji su poznati po tome za vibriraju i zvone... Iz iskustva koja je najbolja pozicija za senzor? Ja bi ga stavio bi ga cim blize gmt jer je sad trenutno mozda i nize od dmt, vise se cuju sumovi nego knock tamo di su ga stavili ljudi koji su potrosili puno skole i vremena da ga stave tocno tamo di treba bit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Ovako zanima me pozicija senzora na fiatovom motoru 2.0 16v tvornicki je dosta nisko dole pa su sanse vece da cujes lezajeve nego knock Iz iskustva koja je najbolja pozicija za senzor? Ja bi ga stavio bi ga cim blize gmt jer je sad trenutno mozda i nize od dmt, vise se cuju sumovi nego knock Pozicija nije trivijalno odredena. Ona ovisi najvise na kojim okretajima ces testirati gorivo(a to opet ovisi kako je ecu podesen). U prevodu, stock pozicije za aute s velkim turbinama su totalni promasaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 dakle, gdje bi trebao bit senzor montiran?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 dakle, gdje bi trebao bit senzor montiran?? Ovisi o velicini turba, algoritmu koji se koristi.... Nije tako jednostavno. I proizvodac je stavio knock senzor na poziciju koja je najbolja za taj turbo i za taj algoritam(nikako za slusanje na uho i to). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 snimi si log sto senzor daje uopce van. na neopterecenom motoru imas buku mehanickih komponenti, na opterecenom motoru imas buku mehanickih komponenti+ izgaranje+ rezonancije... nije bas najtocnije al je dobar pocetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 snimi si log sto senzor daje uopce van. na neopterecenom motoru imas buku mehanickih komponenti, na opterecenom motoru imas buku mehanickih komponenti+ izgaranje+ rezonancije... nije bas najtocnije al je dobar pocetak. Buka mehanickih komponenta ovisi i o opterecenju. Da ne, onda bi se snimila ta buka bez opterecenja i lagano oduzela. BTW knock senzor je jako nepouzdan sklop u ne 100% serijskom autu. I u serijskom je nepouzdan. Jer da radi tocno, niti jedna motor na svijetu nebi izgorio. BTW2 knock senzor se danas vec polako izbjegava. Postoje puno bolje i znacajno tocnije metode odredivanja knock-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted April 4, 2014 Author Share Posted April 4, 2014 Hvala fire znaci za slusanje na uho koristit drugu poziciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Buka mehanickih komponenta ovisi i o opterecenju.Da ne, onda bi se snimila ta buka bez opterecenja i lagano oduzela. BTW knock senzor je jako nepouzdan sklop u ne 100% serijskom autu. I u serijskom je nepouzdan. Jer da radi tocno, niti jedna motor na svijetu nebi izgorio. BTW2 knock senzor se danas vec polako izbjegava. Postoje puno bolje i znacajno tocnije metode odredivanja knock-a. ne cjepidlaci , rekao sam da nije bas najtocnije... ako ce se netko bavit s takvim stvarima prvo nek uopce vidi kakav je signal od knock senzora prije nego sto ga ide igdje micat i gledat promjenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 za ono sta meni treba knock senzor ce posluziti bolje i znacajnije metode kostaju ne idem na 1000000ks tako da je meni za moj amaterski projekt savrseno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 za ono sta meni treba knock senzor ce posluziti bolje i znacajnije metode kostaju ne idem na 1000000ks tako da je meni za moj amaterski projekt savrseno Samo pazi, knock senzor preko 5000rpm je obicno potpuno beskorisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Pogotovo za one koji ga ne znaju koristiti, obicno je potpuno bezvrijedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Hic nauči ih, kad neznaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 ok koju onda metodu da koristim preko 5000 ako nije tajna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Niti jednu, osim ak ne misliš uložit finu svotu. Ako imaš SA elektroniku i dobrog tunera nemaš brige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 dorijan stavi auto na kamion i dodji na valjke. vjeruj mi ustedit ces si set klipova Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 ok koju onda metodu da koristim preko 5000 ako nije tajna? Pa dobra metoda su valjci, pa imas mjerenje ionske struje, pa mjerenje tlaka u cilindru(ovo je najtocnija metoda), pa mjerenje snaga svakog cilindra(za ovo ti treba dobar SA ecu). Uglavnom svaka tvornica koristi za mapiranje mjerenje tlaka u cilindru i snagu. Onda napravi vise mapa za razlicita goriva koja u odredenom rezimu testira goriva s pomocu knock senzora. I onda se prebacuje u tu mapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 dorijan stavi auto na kamion i dodji na valjke. vjeruj mi ustedit ces si set klipova netreba kamion auto je ce bit regan kroz koji dan auto vozi trenutno je gore ecu mapa nije losa ali imam neke planove i ideje ecu je kakav je da se izmapirati treba volje pomalo cu to rijesiti do kraja 2ZOD imam SA elektroniku vidit cu kako mi bude islo samome za sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now