Jump to content

Recommended Posts

Posted

znaci samo nekoliko ulja ne ostavlja talog? koliko je uopce talog bitan.. ok ono polimerizacija, ali talog mozda nije strasan, posto ga ima veicna skupih ulja, npr motul 300v

Posted
znaci samo nekoliko ulja ne ostavlja talog? koliko je uopce talog bitan.. ok ono polimerizacija, ali talog mozda nije strasan, posto ga ima veicna skupih ulja, npr motul 300v

Upravo talog ubije 90% prolupanih alfinih TS 16v motora

Posted

Mislim da nije bitan tolko talog, vec i viskoznost nakon temp., sto se ocituje po kolicini ulja na staklu, jer su ga poslje kuhanja promijesali.

Poslao sam liku upit, pa cu pejstat tu sta ce napisat.

Frenč bio je negdje link sa stranicom gdje mozes poslat uzorak. Mislim da su i na IRB negdje radili test ulja.

Posted

Bilo je ovo: http://www.blackstone-labs.com/ cca 200-injak kuna, rezultate dobiješ na mail

Mislim da nije bitan tolko talog, vec i viskoznost nakon temp., sto se ocituje po kolicini ulja na staklu, jer su ga poslje kuhanja promijesali.

Poslao sam liku upit, pa cu pejstat tu sta ce napisat.

Frenč bio je negdje link sa stranicom gdje mozes poslat uzorak. Mislim da su i na IRB negdje radili test ulja.

Posted

Za Francuza i ostale: kako znati da ulje koje kupujes nije original, osim cijene... Jer tko ti garantira da i ovo od 160kn/l nije fake... Onda si jos 2 puta popu*io, i cijenu i kvalitetu...

Posted

slažem se s Lovrekom ali me zanima dal će bit razlika između npr total 7000 po 3x kn litra i po 55-60 (il kolko već je) u dućanima gdje garantiraju da imaju pravog uvoznika ili slično

ulažem 50kn za test :D

Posted

Pa ovo treba objasniti konkurenciji uljadirekt, neka oni plate i ulje i test, zasto bi mi placali :D

Ali ako se dogovorimo ja dajem isto 50kn.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...