esseker Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 (edited) bilo je vec govora o tome Filmić kak se ta folija ljepi... http://www.decalfx.com/yellow_headlight_film.html'>http://www.youtube.com/watch?v=TNwRBS0UcAg&eurl=http://www.decalfx.com/yellow_headlight_film.html Stranica gdje to ima za kupit... http://www.decalfx.com/yellow_headlight_film.html Edited June 27, 2009 by esseker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Eto, vidite kak je to jednostavno. Trk na e-bay naruciti folije i naljepiti na auto EDIT: Inace, ovo se stavlja samo na showcars, ... tj. nije za svakodnevnu upotrebu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 zašt ne? oljušti se dole,smanjuje vidljivost ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Evo ti C/P: *Installing smoked tint overlay cover on vehicles primary lighting may not be legal for street use. Please consult all state laws before applying to any lens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 ako je to ono što ja mislim - to je obično govno, kurca ne vidiš, a izgleda kao da su ga djeca nalijepila Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 (edited) pa šta nema Lela to na ibizi napravljeno, nisam vidio da je pisao da se žali edit: evo http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=310&page=9 Edited June 28, 2009 by master_og Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 ne valja, da valja svi bi imali Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 pa šta nema Lela to na ibizi napravljeno, nisam vidio da je pisao da se žali edit: evo http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=310&page=9 on sa time nista ne vidi a i nesmije se dugo voziti sa upaljenim dugim svjetlima jer se folija rastopi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 on sa time nista ne vidi a i nesmije se dugo voziti sa upaljenim dugim svjetlima jer se folija rastopi!! onda zaista nikakve koristi od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 onda zaista nikakve koristi od toga kak ne.... styling!!:rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 je styling, my ass...zamisli kako to izgleda na svjetlima koja su konveksna da...baš tako, kako zamišljate - NIKAKO! sa pogužvanim rubovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 pa šta nema Lela to na ibizi napravljeno, nisam vidio da je pisao da se žali edit: evo http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=310&page=9 ja sam ih imo gore prije,vidljivost je smanjena,da ne govorim o voznji po noci i kisi ,kaos ,ali jebeno izgleda duga svijetla NE palit kad su ove folije gore ,mislim ne ih drzat duze od 5 min upaljena Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Što je sa žutom folijom za farove? Planirao sam kupit žute farove, ali ako ta folija funkcionira možda bi probao prvo s time. Zanima me takoder siuacija za zadnje farove. U planu je iz ovoga napraviti ovako nešto Planirao sam farbati, ali me zanima da li bi se to dalo napraviti folijama i koja opcija bi bila jeftinija/kvalitetnija. Da li ima crnih folija al da nisu mat kao recimo na slici toj nego sjajne kao da je lakirano sve bezbojnim? Zanima me i takva folija za krov, jer sam mislio krov u crno stavit, ali ne mat, nego sjajnu crnu. Moze i cijene na pp ako ne ovdje. A moze i cijene za tamnjenje zadnjih šajbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 to iza napraviš sa transparentnim crvenim sprejem. Ja sam isto napravio na svom bivšem polu, nakon godinu dana nije se nimalo izbljedilo.. A trošak je nikakav Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 dobar veČe pitanjce: mat crna folija, 5 ili 7 godisnja, sto kvalitetnija, trebam onu sirinu od 1,20 jer ce ici na krov, koliko folija i koliko lijepljenje? i ima li kakvih vijesti za foliju za farove? hvala unaprijed ajmoooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 Kako nemam previše vremena,samo lurknem tu i tamo ovdje,ako treba nekaj hitno,najsigurnije me je nazvati Folija za farove je došla. 2 esseker:Ima crne mat i sjajne,nije problem...za ostalo>091 4344 350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 jel farovi normalno svijetle kroz tu foliju il?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 jel farovi normalno svijetle kroz tu foliju il?? Folija malo smanji intenzitet snopa,što je logično.Na normalnim (H)žaruljama je to primjetnije,dok na HID svjetlima je manje uočljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 I koja je cijena te folije za farove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 hvala Bega, cujemo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted July 7, 2009 Author Share Posted July 7, 2009 I koja je cijena te folije za farove? Cijena je po modelu auta....nisu svi jednako veliki,spigani i sl... Nazovi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 A budem navratio jedan dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 cijena za mareine farove i zadnje lampe od brava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 A folije za straznja svjetla.... je li dovoljno transparentna, da ne ispada kao da je zatamnjeno sprejom?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Da li postoji prozirna UV folija koja stiti od suncevih zraka ? Kolika bi bila cijena za Golf 3 ? Pitam ovo iz razloga sto nebi htio zatamnjivat stakla nego samo napravit neku zastitu od sunca... I koliko to stiti cca ? kao one 75% folije ili manje ili jace ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now