Brklja Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Da imamo malo i autosporta na auto forumu S ponosom vam javljam da smo dva Hrvata na prvoj rundi SDCa u Čačku ovaj vikend završili na postolju. Uroš Berdajs iz Slovenije je bio prvi, ja drugi, a Dario Skoko treći. Kako sam dan ranije bio u Osijeku zbog Tokić-AK Slavonija suradnje u nedjelju ujutro sam odjurio u Čačak i tamo vozio Poljakov (sparky) auto kojim se ovim putem zahvaljujem na posudbi auta! Osim Folera i mene, iz HR su nastupali još Petar Kardroš, Karlo Pavičić (Karlo 2.0), Goran Šorak i Jure Poljak. Rang Lista Sampionata nakon prve trke:1. Uros Berdajs.................................................. 100 2. Marko Brkljacic............................................... 90 3. Dario Foler..................................................... 60 4. Petar Kardos.................................................. 40 5. Karlo Pavicic................................................... 38 (60) 6. Zoran Savic..................................................... 36 (58) 7. Nebojsa Petosevic.......................................... 34 (56) 8. Goran Sorak................................................... 32 (54) 9. Goran Simic.................................................... 29 (67) 10. Sava Vidakovic.............................................. 28 (64) (56) 11. Jure Poljak ....................................................27 (64) (37) 12. Aca Bajic....................................................... 26 (60) 13. Igor Stevanovic............................................. 25 (42) 14. Bane Nikolic.................................................. 24 (23) 15. Vladimir Bozovic............................................ 23 (19) 16. Milica Tikic.................................................... 10 (0) 17. Sinisa Baracanin........................................... 10 (0) 18. Goran Burmudzija......................................... 10 (0) 19. Dejan Susic.................................................... 5 20. Miljan Stanisic................................................. 5. Bodovi u zagradi su bodovi najboljeg kruga iz kvalifikacija. Brkljacic 80+10 za 1. mesto na kvalifikacijama. Iduća trka je 29.6. u Beogradu (Ada Huja) pa možemo kolektivno tamo na :cice::cice::cice:
Swordfish Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Odlicne vijesti..bravo i samo tako naprijed... :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now