pavich Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Searcham, ne mogu nabrzinu naći nikakvu prikladnu temu makar znam da je bilo sličnih pitanja.. dobio sam kamenčić u šajbu, bio kod staklara no pošto je starčić bio malo vesel, otpilio me s teorijom da se to neće dalje širiti... Jel u pravu ili ja paničarim od rascvjetavanja šajbe bez razloga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 očisti alkoholom, posuši i kapni onog super ljepila nutra.. tako sam sebi napravio i stoji već jedno barem 6-7 godina na jednom od auta.. ako krene dalje, jbg nisi imao sreće, što i nije čudo, jer su na novijim autima šajbe tanje, a onda zovi laus kad trebaš novu šajbu.. nedavno sam kod njih uzeo šajbu za jedan auto, kod svih ostalih samo skuplje, onda mi veli ženska da masa direkt od njih uzima i onda dižu cijene.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mata Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 ovako nešto bi trebalo poslužit http://www.ebay.com/itm/3M-Windshield-Repair-Kit-08580-Star-Damage-Small-bulls-eye-and-Spider-web-/161371208368?hash=item2592793ab0&item=161371208368&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now