Jump to content

Federal RS-R iskustva

Recommended Posts

Sve jasno iz komentara..

U biti ne trazim top gumu nego samo razmisljam jel ima smisla dati za RSR tih cca 300kn vise za malo bolju trakciju po ravnom.

Ali vjerojatno nema, tak da nish od toga.

Ovak i onak auto nije za juriti po zavojima..

• Replies 82
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Kratko i jasno.....koliko para toliko muzike :)

Kao kod svega...

Ja ih imam na civicu turbo 195/50r15 par tisuca km i mogu rec daleko su najbolje gume od svih poluslick ....r1r losije drze i brze se trose ... R888 su dosta bucnije i nisu za kisu a drze ko ad08r i jos im je minus sto se odmah kuzi da si na poluslicku... Rsr nisam vozio jer su po svim testovima klasu losiji od svih

AD08 i novi AD08R nisu pravi poluslickovi, zapravo guma je hibrid izmedju poluslicka i cestovne... 8 mm dubina profila i 180 UTQG (potrosnja gume), dok je za npr. Toyo R888 UTGQ 100, a za Michelin Pilot Super Sport UTGQ 300.

Ja sam uzeo u vulkalu na pilot supersport za super cijenu

Odlicna guma, ali u 17" ih prodaju samo u USA, u EU samo od 18"...

Koliko kn i gdje?

http://www2.yokohama-online.com/at/tyre-products-dimensions.php?tyreID=1318

Ne znam, pitaj naseg uvoznika za Yokomahu u Hr... U Sloveniji, Austriji, Njemackoj i Italiji ih imaju... Sa njima ili Hankook Ventus R-S2 ili R-S3 ne mozes fulati...

Potrosio sam hrpu Federala 595 RS-R, imam nekoliko setova istih za Speedstera i mislim da je guma super za tu lovu!!!

Sa Cliom sam na njima vozio 1.49 na Grobniku. RS-R nije top guma, ali bollja vam ne treba ako cete na track day. Kad budem odlucio jurisat na vrijeme, kupit cu pravi poluslick od KUMHA. Ne Kumho kojeg je tu netko spomenuo, jer to nije polu slick, vec pravi koji nije nimalo jeftin, odnosno skuplji je od Toya.

Rene, 595 SS nije slick guma, nije ni RS-R, a jos manje ona SS

ND4SPD od kad nema Michelin Super Sporta u 17 coli za kupit?

Vidi sta vozim na Miniu :naughty:

10384465_10202267336677047_97009186300852113_n.jpg?oh=41d51bbff3d8d9113d404cf15b4d0cb3&oe=54771420&__gda__=1416743958_3cd215f8508f6302c4d9fbe8875b1b9b

Potrosio sam hrpu Federala 595 RS-R, imam nekoliko setova istih za Speedstera i mislim da je guma super za tu lovu!!!

Sa Cliom sam na njima vozio 1.49 na Grobniku. RS-R nije top guma, ali bollja vam ne treba ako cete na track day. Kad budem odlucio jurisat na vrijeme, kupit cu pravi poluslick od KUMHA. Ne Kumho kojeg je tu netko spomenuo, jer to nije polu slick, vec pravi koji nije nimalo jeftin, odnosno skuplji je od Toya.

Rene, 595 SS nije slick guma, nije ni RS-R, a jos manje ona SS

ND4SPD od kad nema Michelin Super Sporta u 17 coli za kupit?

Da, ti si jedan od rijetkih koji je baš hvali. :thumbsup:

Nisam ja napisao da su to slick gume.

MSS ima u 17, ali samo u toj dimenziji AFAIK, u 215 je nema. :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...