bubinjo Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 ali preklopner za aute sa troja vrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 neznam kolko love mislis dat, al IMHO najbolje uzet neke profilirane siceve iz autiju tipa calibra, golf vr6 i sl. i dat ih pretapicirat, jer sve ovo novo a da je za neke normalne novce je sranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 c-mod...- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 ap studio, mogu ti srediti neki popust... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Amoc - Risbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Ako hoces javi se, mogu ti ja nesto skemijat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Napravi mi carbonsku haubu, ja ti kupim školjke... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ako ne misliš izdvojiti 2000+ kn za preklopni sic nemoj ih ni kupovati.. Vjeruj mi jel sam isprobao par tih jeftinih, a i znam dosta ljudi koji imaju takve i počnu škripati, pa one izbočne počnu bježati jel su samo spužve bez ikakvog kostura. Možda bolje uzeti neke kvalitetnije rabljene pa ih pretapecirati nego ove jeftine tipa FK, no name i ostale drloge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ima FK i dobrih siceva (one sta sam imao u ibizi) al to nije ovo sto se prodaje kod nad po 1000-1100kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ima FK i dobrih siceva (one sta sam imao u ibizi) al to nije ovo sto se prodaje kod nad po 1000-1100kn di su na kraju nestali oni sicevi koje si ti uzeo od daria, u biti di je onaj auto? Crveni leon? I apsolutni potpis na sve gore navedeno, Nema dobre muzke bez para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 darijevi recaro sicevi su u mojoj ibizi, leon je kod v.d.-a a njegova ibiza kod mene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Imam ja na akciji OMP Gran Comfort - 3800 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Da ne otvaram novi thread, di kupiti skoljke, nepreklopne...nemoraju biti homologirane.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Da ne otvaram novi thread, di kupiti skoljke, nepreklopne...nemoraju biti homologirane.. gabrek, ap, amoc, .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 imam ti ja od renaulta 19 16v, koje sam kupio da ću sebi tapecirat al sam kupio isotte stratos tak da su mi ostali. 300kn ako hoćeš. čovijek koji je meni tapecirao stratosice kaže da bi tražio 400-500kn po sicu za tapeciranje a evo i da vidiš kak je meni pretapecirao siceve ak si zainteresiran javi na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 gdje si to tapecirao?u KA negdje ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Sabelt - Paljo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 POL za sparco Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Sabelt - Paljo Koliko ljudi pita za školjke bilo bi dobro zamoliti Palju da složi kakav GB od Sabelta?:thumbsup: (ako je u mogućnosti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 gdje si to tapecirao?u KA negdje ili ne? u podvožiću mi je tapecirao jedan čovijek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Koliko ljudi pita za školjke bilo bi dobro zamoliti Palju da složi kakav GB od Sabelta?:thumbsup:(ako je u mogućnosti) pricao sam s njim o tome, mogucnost postoji i vjerovatno ce se ic u realizaciju za mjesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 mene zanimaju skoljke, ne preklopne, ne homologirane.. ali udobne! da mogu sjest i odradit 500km ak treba.. (znam da puno trazim, ali ako netko zna..) kaj bi ste preporucili i kak se krecu cijene cca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 mene zanimaju skoljke, ne preklopne, ne homologirane.. ali udobne! da mogu sjest i odradit 500km ak treba..(znam da puno trazim, ali ako netko zna..) kaj bi ste preporucili i kak se krecu cijene cca? ja za to koristim Sabelt GT2, meni odlicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 kolko kovanica od kune trebam skupit za jedan takav? (ak se ne varam tvoj je cak i dosta lagan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Kod Palje je cijena za Sabelt GT3 školjku homologiranu s nosačima Sabelt cirka 300 Eura komad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now